** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::01.11.2011

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    1 листопад 2011 року

Пошук в новинах   

суспільство

ОДИНАДЦЯТИЙ: НА СТАРТ.

28  жовтня, в приміщенні Сокальської гімназії, стартував  XI-й юнацький  чемпіонат Сокальського району з гри “Що? Де? Коли?”.  Приємно відзначити, що число людей, які бажають взяти участь в інтелектуальних іграх постійно зростає. Так на першому етапі яблуку ніде було впасти, оскільки до участі в турнірі зголосилися аж 29 команд., які представляли Сокальську гімназію, Сокальські СШ №2, ССЗШ №3, СЗШ №4, СЗШ №5, Червоноградський Будинок учнівської творчості, Великомостівський НВК,  Реклинецьку, Поторицьку, Сілецьку, Бутинську, Забузьку, Жвирківську, Тартаківську, Хлівчанську СЗШ.

Ведмедик CORE
Ведмедик CORE


Цей етап пройшов в дуже цікавій та напруженій боротьбі. Команди вдало відповідали практично на всі запитання та й інтрига трималася до самого фінішу етапу. Лідерство після першого туру змагань захопила команда Сокальської гімназії – “Guarana” (капітан – Олена Томчук). Проте після цього команда дуже слабко відіграла другий тур, що дало змогу іншим командам наздогнати та навіть випередити її. Заключний третій тур перетворився на боротьбу не лише інтелекту, а й нервів. В результаті, завдяки стабільній грі в усіх трьох турах перемогу в змаганнях, виборола команда Сокальської ССЗШ №3 – “Ведмедик CORE” (капітан – Ігор Гулягродський). На одну вірну відповідь від неї відстала “Guarana” і на дві команда Червоноградського БУТ – “В десятку” (капітан – Софія Ващук).

Guarana
Guarana

Багато команд позитивно вирішували інше завдання – потрапити до списку 24 кращих команд, які й продовжать між собою боротьбу за чемпіонський титул.  Така висока щільність результатів, гарантує цікаву і напружену боротьбу в наступних чотирьох етапах, які залишились до фінішу турніру.

В десятку
В десятку

Організатором першого етапу  XI-го юнацького чемпіонату Сокальського району з гри “Що? Де? Коли?”  виступили Сокальська ліга інтелектуальної творчості, районний відділ освіти та відділ у справах сім’ї,  молоді та спорту Сокальської райдержадміністрації.

Оргкомітет чемпіонату висловлює щиру подяку спонсорам змагань- інтернет-мережі “BestLink”, фірмі “Ніка”, піццерії “Фігаро”, працівникам Сокальської гімназії, інформаційним партнерам ігор “Що? Де? Коли?” на теренах Сокальщини ТРК “Сокаль” , інтернет-порталу “Сокаль і Сокальщина”, часопису “Голос з-над Бугу” .

Президент Сокальської ліги інтелектуальної творчості - Володимир Войтюк.

^

дописувач
-

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
07:59, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567