** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::01.12.2009

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    1 грудень 2009 року

Пошук в новинах   

здоров'я

1 грудня Всесвітній День боротьби зі СНІДом пройшов на Сокальщині під гаслом "Дізнайся більше про ВІЛ – зроби тест в кабінеті Довіри". Кабінет Довіри діє при Сокальській ЦРЛ і дає можливість проведення консультування і тестування особи, що звернулася за послугами. Окрім цього тут проводиться консультування членів родини ВІЛ-інфікованих осіб.


На даний час в Сокальському районі виявлений 41 ВІЛ-інфікований. З них 31 стоїть на диспансерному обліку. Окрім цього районним центром соціальних служб для дітей, сім"ї та молоді до Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом проведено ряд лекцій та тренінгів у навчальних закладах району.


Відповідно до Меморандуму про співпрацю Львівського обласного центру соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді та Міжнародної громадської організації "Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров"я" з 1 жовтня 2009 року по 30 червня 2010 року Сокальський район візьме участь в проекті "Посилення координації та розробки політики з питань ВІЛ/СНІДу". Проект націлений на створення та підтримки роботи районної координаційної ради з питань ВІЛ/СНІДу та підтримку життєдіяльності муніципальних механізмів з ВІЛ/СНІДу. Цією аудиторією є представники місцевих органів влади.


^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
19:37, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567