** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::02.11.2009

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    2 листопад 2009 року

Пошук в новинах   

влада

30 жовтня заступник голови Сокальської райдержадміністрації С.Крут провів позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, в якому взяли участь головний лікар району А.Каліщук, в.о. головного державного санітарного лікаря О.Сливінська, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації І.Шиналь, представники РВ ГУМНСУ, РВ ГУМВСУ, ЗМІ району.



Розглядалося питання про заходи з попередження виникнення та недопущення поширення на території Сокальського району захворюваності на сезонний грип. З 21 по 28 жовтня на Сокальщині зареєстровано 865 хворих на ГРВІ, 38 – на грип. Найбільше захворіло дітей віком до 14 років – 450, 11 поставили діагноз "грип".



В порівнянні з попереднім тижнем хворих на грип побільшало вдвічі. За попереднім діагнозом "постгрипозна пневмонія" померла 37-річна жінка.  На комісії було вирішено: з 30 жовтня ввести на території району карантин; створити оперативний штаб для організації проведення заходів з профілактики захворюваності населення району на грип та ГРЗ; посилити санітарно-освітню роботу серед населення; тощо.


^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
09:11, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567