** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::04.04.2006

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    4 квітень 2006 року

Пошук в новинах   

влада

Круглий стіл за участю керівників фізкультурно-спортивних організацій Сокальщини відбувся наприкінці минулого тижня в РДА. До участі в ньому були запрошені директори ДЮС Шкіл “Соколяни” та “Буг”, керівництво району, управлінь та відділів РДА, тренери спортшкіл, вчителі фізичної культури і виховання. Йшлося про підсумки роботи спортивних організацій району за 2005 рік, зокрема про успіхи, яких вдалося досягти нашим спортсменам минулоріч.

Окрім того, Ярослав Тарасюк розповів і про досягення збірної РДА і районної ради, яка брала участь в Львівській обласній спартакіаді серед працівників органів виконавчої влади та самоврядування в Самборі. У змаганнях з різних видів спорту наша команда в підсумку посіла ІІІ місце.

З приходом справжньої весни, молодь та усі бажаючі вирушать на спортивні майданички. Що в районі робиться аби привести їх у належний вигляд, облаштувати для занять спортом? З цим питанням ми звернулись до начальника відділу у справах молоді і спорту Ярослава Тарасюка. За його словами є розпорядження голови районної адміністрації по проведенню місячника по благоустрою всіх спортивних споруд, зокрема на стадіоні «Сокіл» буде завершено впорядкування спортивних майданчиків штучним покриттям, а також ремонт футбольних полів в населених пунктах району, там де команди будуть виступати в цьогорічному чемпіонаті області.

На завершення повідомлю, що в неділю, 9 квітня в районі буде проведений традиційний районний конкурс сімейних змагань “Тато, мама і я – спортивна сім”я”. Він проходитиме в школі №4 Сокаля. До участі запрошуємо усі бажаючі родини. Ті команди, котрі найкраще покажуть себе в районному турнірі, виступатимуть на обласних змаганнях.

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
08:49, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567