** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::04.08.2009

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    4 серпень 2009 року

Пошук в новинах   

суспільство

З 1 серпня у м.Белзі Сокальського району протягом двох тижнів проходитиме волонтерський табір "Слідами стародавньої історії", в якому візьмуть участь волонтери з Німеччини, Польщі, Білорусі та України. Вони працюватимуть на одному з найстаріших єврейських кладовищ, а також на військовому цвинтарі часів І світової війни, проводячи відновлювальні роботи. У плані також благоустрій території навколо скульптури св.Вінцента.


Волонтери познайомляться з історією Західного регіону України, відвідають визначні місця, матимуть багато практичних та теоретичних занять. На завершення роботи вони підготують рекламний буклет про м.Белз англійською, німецькою, польською та українською мовами, який надалі місцева влада та власники туристичних і готельних об"єктів зможуть вільно тиражувати та розповсюджувати для реклами регіонів серед туристів.


Волонтери також опрацюють Інтернет-сторінку про м.Белз англійською мовою, організують 4 одноденні екскурсії довкола передмість для туристичних груп. Організатор таборування – Львівський Центр освітніх ініціатив за фінансової підтримки Фонду ім.С.Баторія та Фонду "Пам"ять і майбутнє".


^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
11:15, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567