** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::04.10.2011

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    4 жовтень 2011 року

Пошук в новинах   

суспільство

Жіночий клуб -  "Самопрезентація жінки-підприємця"

«Ділові жінки єднаються для взаємопідтримки» - гасло, з яким у Сокалі в рамках «круглого столу» нещодавно було започатковано жіночий клуб.


Ідею створення Клубу Ганна Костюк, директор Сокальської Агенції регіонального розвитку, депутат Львівської обласної ради, запропонувала на «круглому столі», проведеному з нагоди Дня Підприємця. Учасницями заходу були не лише успішні ділові жінки, а й молоді жінки, чия успішна робота скерована на покращення життя громади, успішні люди, які вже реалізували себе – кожен у своїй сфері – і шукають можливості реалізації свого таланту вже не у бізнесі, а на користь громаді.
Об’єднання ділових жінок повинно  відкрити нові можливості  для їх професійного та особистісного росту,  сприяти налагодженню  ділових контактів, обміну досвідом та повноцінному розвитку підприємницьких навиків.
Відтак  27 вересня було проведено друге засідання  Клубу ділових жінок Сокальщини  та  тренінг для членкинь жіночого клубу на тему: «Презентація продукції – самопрезентація». Для проведення тренінгу було запрошено  професійного тренера із м. Львова  Івасів Оксану, яка надала вичерпну інформацію, щодо презентації, учасниці працювали в малих групах, аналізували виступи, отримали практичні знання. Також із учасницями ділилася досвідом американка  волонтер Корпусу Миру Емелі Ватсон, яка перебуває у Сокалі.
На думку учасниць, для успішної самопрезентації жінки на ринку праці важливими є такі якості, як готовність ризикувати, позитивне мислення  та психологічна гнучкість, особливо притаманна  жінці-підприємцю. Тому для того, щоб якісно презентувати продукцію на ринку та витримувати конкуренцію, потрібно  використовувати  різні стратегії, методи і прийоми мислення, виходити за межі стереотипів сприйняття, чого і вчили учасниць.
В ході тренінгу було виявлено ще одну важливу складову успішної підприємницької діяльності - емоційний капітал особистості: жінки-підприємці проявили себе як активні та наполегливі і зауважили,  що справа, якій вони присвятили себе, приносить їм задоволення.
Учасниці відзначили, що проведення таких заходів допомагає уникати  помилок, втілює впевненість жінок в собі.


     Надай час Клуб ділових жінок  об`єднав більше 30-ти жінок, які можуть взаємодопомогати та підтримувати одна одну в різних галузях.
     Для тих жінок, які хочуть об`єднатися просимо заповнити форму та надіслати на ел.адресу:
sarrsokal@mail.ru

Форма заяви 


Софія Парасюк
Центр Розвитку Соціального підприємництва.

^

Ганна Костюк
Сокальська АРР

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
15:45, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567