** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::05.03.2007

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    5 березень 2007 року

Пошук в новинах   

влада

У понеділок, 5 березня, в Сокалі відбулась колегія РДА. На проядку денному були розглянуті питання «Про результати перевірки у бюджетних установах та підприємствах Сокальського району за 2006 рік», «Про виконання районної програми національно-патріотичного виховання молоді на 2006-2007 рік», «Про стан забезпечення прав дітей на життя і здоров’я, запобігання злочинів проти них», і останнє питання – «Про затвердження плану роботи колегії на 2 квартал 2007 року».

Начальник відділу культури та туризму Лариса Фарин та методист віддлу освіти Галина Матвіїв доповіли про проведені заходи у 2006 році в рамках виконання програми національно-патріотичного виховання молоді Сокальщини. Доповнила доповіді заступник голови РДА Марія Христинич, яка висловила певні зауваження та побажання щодо виконання данної програми. Заслухавши та обговоривши це питання колегія вирішила інформацію взяти до відома, розпочати збір експонатів для музею краєзнавства в Сокалі, продовжити роботу по поверненню історичних назв сіл району, налагоджувати взаємозв’язки з українською діаспорою з-за кордону, активізувати роботу молодіжних та дитячих організацій, ширити пластунський та волонтерський рух.

Богдан Зарічний у своєму виступі наголосив на семи основних напрямках роботи служби у справах неповнолітніх: створення прийомних сімей, захист дітей, які проживають в неблагополучних сім’ях, ведення обліку неповнолітніх, які скоїли злочини, профілактика жебрацтва. Водночас Марія Гулавська, заступник головного лікаря по охороні дитинства та материнства, дала детальний аналіз роботи медиків в плані допомоги матері та дитини в пологовому відділі, дитячій поліклініці, як забезпечені ці лікувальні заклади обладнанням. Заслухавши та обговоривши доповіді колегія РДА вирішила інформацію взяти до відома, розробити систему оперативного реагування на випадок жорстого поводження з дітьми, активізувати роботу з профілактики правопорушень, шкідливих узалежнень, проводити спільні виїзди, профілактичні рейди “Діти вулиці”, “Підліток”, ініціювати посилення відповідальності батьків за невиконання обов’язку щодо належних умов проживання, харчування, фізичного та морального розвитку дитини, притягати до відповідальності за незаконний продаж неповнолітним сигарет і алкоголю.

Керівники контрольно-ревізійного та фінансового управлінь, ДПІ в Сокальському районі доповіли скільки проведено ревізій та перевірок, які були виявлені порушення, які вжиті заходи. Заслухавши доповіді колегія вирішила інформацію взяти до відома, усім порушникам вжити заходів для усунення порушень, прокуратурі Сокальського району сприяти у забезпечення нагляду за відшкодуванням сум незаконних видатків та нестач, надходження фінансових ресурсів по метеріалах ревізій.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

економіка

Управління агропромислового розвитку Сокальської районної державної адміністрації приймає документи на часткову компенсацію вартості мінеральних добрив вітчизняного виробництва згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 9 лютого 2007 року № 182 "Про затвердження Порядку використання у 2007 році коштів державного бюджету, що виділяються для часткової компенсації вартості мінеральних добрив вітчизняного виробництва".

Прийом документів проводиться з 25 по 31 число кожного місяця в приміщенні управління агропромислового розвитку за адресою: м. Сокаль, вулиця Тартаківська 7, відділ організації виробництва, переробки та маркетингу продукції рослинництва.

Для одержання компенсації сільськогосподарські підприємства подають: заяву про компенсацію вартості добрив, завірені належним чином копії документів, що підтверджують придбання добрив, зокрема, платіжного доручення або розрахункового чека, видаткової накладної, а також довідок відповідних органів державної податкової служби та Пенсійного фонду України щодо відсутності заборгованості за податковими зобов`язаннями та платежами до Пенсійного фонду України, документи, що підтверджують право власності або користування земельною ділянкою, а також письмове зобов`язання сільськогосподарського підприємства повернути у місячний строк до бюджету отримані бюджетні кошти у разі встановлення контролюючими органами факту їх незаконного одержання та/або нецільового використання.

Ігор Шайнога, начальник управління АПР РДА.

^

Газета
"Голос з-над Бугу"

кримінал

4 березня о 15.00 біля с. Сілець Сокальського району на автодорозі Червоноград-Жовква водій легкового автомобіля „ВАЗ-21015” не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля Віталій Д., 1978 року народження, від отриманих травм помер на місці події, а пасажир Андрій К., 1986 року народження, у стані середнього ступеня важкості госпіталізований у нейрохірургічне відділення Червоноградської центральної міської лікарні. Водій з місця події втік.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

спорт

У неділю в Сокалі відбулись фінальні ігри Чемпіонату району з футзалу. В двобої за звання кращої команди Сокальщини в спортзалі ДЮСШ зійшлися дві сокальські команди «Освіта» і «Динамо». Сильнішими виявились динамівці, які перемогли педагогів з рахунком 4:2 і стали чемпіоном. Цього ж дня визначалась доля третього і четвертого місць. За ці позиції боролись команди ТТМ (Сокаль) і Хоробрівська «Україна». В цій грі зафіксований результат 11:7. Отже на 4-й позиції опинились хоробрівці, ТТМ виборов бронзу, срібним призером чепіонату стали освітяни. Про це радіо «Сокаль» повідомив секретар чемпіонату Михайло Ковалів.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
13:30, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567