** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::05.10.2006

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    5 жовтень 2006 року

Пошук в новинах   

анонс :: центр

40 років від заснування відзначатиме цьогоріч Сокальська дитячо-юнацька спортивна школа «Соколяни». За час її роботи зі стін ДЮСШ вийшло чимало видатних спорсменів – переможців ще колись всесоюзних, а відтак обласних та всеукраїнських змагань, членів збірних союзу, незалежної України з волейболу, легкої атлетики та плавання, вони входили та входять до складу команд вищої та суперліги України з волейболу та баскетболу, і навіть підсилюють збірну Росії, багато з вихованців стали і є кандидатами та майстрами спорту, розрядниками з різних видів спорту. Від заснування школи її очолювали: з 1966 по 1979 рік Юрій Ганіткевич, з 1979 до сьогодні її незмінним директором є Роман Новацький. Знагоди 40 річчя ДЮСШ в Сокалі вібудеться низка заходів. В суботу, 7 жовтня о 9 годині в храмі св.Апостолів Петра і Павла пройде служба Божа, о 14-й в приміщенні актової зали школи №4 відбудеться урочиста академія «40 років ДЮСШ», презентація книжки «Сокальська ДЮСШ за 40 років», а також концерт художньої самодіяльності вчителів та учнів. 8 жовтня у спортзалі ДЮСШ «Соколяни» о 12 годині розпочнеться товариська зустріч команд «Укртелеком» м.Львів та збірної випускників ДЮСШ. Дирекція спортивної школи щиро запрошує усіх випускників, шанувальників спорту на свято.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

анонс :: центр

5 жовтня у Львові розпочав роботу VI Міжнародний економічний форум під гаслом «Співпраця регіонів задля економічного розвитку». У відкритті форуму взяли участь голова Львівської ОДА Петро Олійник, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник та міський голова Андрій Садовий, комісар ЄС з питань регіональної політики Данута Хюбнер, генеральний секретар Асамблеї європейських регіонів Клаус Кліпп, заступник міністра закордонних справ України Микола Маймескул та заступник міністра економіки Анатолій Максюта. Під час свого виступу заступник міністра закордонних справ, наголосив на важливості Форуму для спільного розвитку області та Європи, розвитку транскордонної співпраці. Заступник міністр економіки Анатолій Аксюта наголосив на розвитку регіональної політики в Україні та в співпраці між регіонами в державі. Під час свого виступу посол України в Польщі Олександр Моцик наголосив, що Польща для України є ключовим стратегічним партнером. «Товарообіг між нашими країнами цього року сягне 4 мільярди доларів. Між державами підписано 100 угод про регіональне співробітництво», – зазначив посол. Поряд з делегаціями з інших регіонів Львівщини, нашої держави та закордонних гостей, власне представництво на VI інвестиційному ярмарку та економічному форумі мав і Сокальський район. В складі делегації на чолі із головою Сокальської РДА Олексієм Кінахом та керівником районної ради Олегом Солодяком, побували і представники Сокальської Агенції регіонального розвитку. Зі слів директора агенції Ганни Костюк ярмарка є доволі цікава і представляє інтерес для закордонних гостей. В ній беруть участь представники з Польщі, Чехії, Німеччини, Великобританії, Фінляндії, Росії, потенційні інвестори нашої області та України. Для того аби надати якомога більшу інформацію про наш район, спеціально для форуму Агенція Регіонального Розвитку розробила брошуру під назвою “Інвестиційний портрет Сокальщини”. У п'ятницю, 6 жовтня у Львові Сокальська РДА буде представляти наш район, районна рада базу нерухомого комунального майна, що на Львівщині створена лише у нашому районі. Сокальська агенція в свою чергу представлятиме “Механізм співпраці між владою і бізнесом, а також залучення партнерів та інвестицій”. Під час Ярмарки інвестицій та міжнародного економічного форуму учасники обмінювалися досвідом роботи, зокрема щодо залучення фінансових ресурсів ЄС до розвитку прикордонного співробітництва. Підсумовуючи участь в заходах, керівник Сокальської агенції регіонального розвитку Ганна Костюк висловилась про необхідність зміни формату ярмарку та форуму, аби зробити ці заходи більш результативними для залучення інвестора для різних проектів у регіонах Львівщини.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

анонс :: центр

На земельному аукціоні, який відбувся в межах VI Міжнародного ярмарку інвестицій та нерухомості, продали 9 земельних ділянок, розташованих в різних куточках Львівщини. Проводило захід Львівське обласне головне управління земельних ресурсів. Зокрема, у селищі Жвирка було продано ділянку площею 3 тисячі квадратних метрів під будівництво АЗС та торгового об’єкту. Покупець заплатив за неї 175 тисяч гривень.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

анонс :: центр

У середу близько 12 години на перехресті вулиць Чорновола і Винниченка в Червонограді сталася ДТП. Не розминулися автомобілі ВАЗ «21099» та «Опель». Про це радіо «Сокаль» повідомили постійні слухачі, які стали свідками з’ясування обставин. За попередніми даними, всупереч знакам водій ВАЗу не пропустив «Опель» і одержав удар в заднє праве крило. Швидкість була великою і від удару авто перекинулося на дах. На щастя ніхто не постраждав. Від допомоги медиків «швидкої допомоги», яка прибула на місце швидше за працівників міліції, водії відмовились.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

анонс :: центр

8 жовтня в Червоноградському музеї історії релігії «Палац Потоцьких» розпочне роботу виставка «Західноєвропейські парадні і камерні портрети XVIII-XX століть». Це твори з фондів Львівського історичного музею, які відновлені червоноградськими реставраторами. Відвідувачі цієї експозиції зможуть першими побачити відреставровані полотна. В рамках урочистого відкриття виставки вже традиційно запланована концертна програма, поряд з цим можна буде поспілкуватися з львівськими митцями, працівниками музею, ознайомитись з іншими експозиціями. Запрошуємо на відкриття виставки «Західноєвропейські парадні і камерні портрети XVIII-XX століть» у музей історії релігії «Палац Потоцьких» в Червонограді 8 жовтня, початок о 14 годині.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
01:29, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567