** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::05.10.2020

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    5 жовтень 2020 року

Пошук в новинах   

суспільство

Шахта “Межирічанська» достроково виконала річний план з видобутку вугілля

Шахта “Межирічанська» достроково виконала річний план з видобутку вугілля

3 жовтня колектив шахти “Межирічанська” рапор­тував про дострокове вико­нання річного плану з видобутку ву­­гілля.
З початку року видобуто  175 тис. тонн твердого палива. Вуглевидобувні дільниці шахти очолюють Андрій Труш (бригадир Андрій Горпинюк) та Роман Каратник (бригадир Андрій Бурий). Серед­ньодобовий видобуток вугілля по шахті при плані 578 тонн фак­тично склав 761 т/доба.

«Приємно відзначити, що колектив «Межирічанської» працює стабільно і третій рік поспіль достроково виконує річний план з видобутку вугілля, – йдеться у вітальні телеграмі т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олега Акімова. – Бажаю шахтарям міцного здоров’я, подальших успіхів у житті та у нелегкій праці, яка несе тепло людям нашої України.»

Заступник генерального директора з виробничих питань-директор дирекції з виробництва ДП «Львіввугілля» Микола Пиріг, заступник голови ЛТО ППВПУ Степан Ярема та голова ППО «Межирічанської» Андрій Паска, очільниця РО НПГУ м.Червонограда Мирослава Кафтан і голова ППО НПГУ шахти Василь Лесняк привітали з трудовою перемогою гірників, що виїхали з четвертої зміни на-гора з символічною брилою.

«Сьогоденний успіх шахти – це заслужений результат важкої, клопіткої та злагодженої роботи всього шахтарського колективу. Ця чергова виробнича перемога вкотре засвідчує суттєвий потенціал вугільної промисловості Львівщини та зміцнює престижність шахтарської професії, – зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Годик.

Гірники шахти вже третій рік поспіль відзначають дострокове виконання річного плану.

Директор шахти Ігор Крокош повідомив, що до кінця поточного року планується видобути ще понад 57 тис. тонн вугілля.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

здоров'я

І ХТО СКАЖЕ ЩО РАЙОННА РАДА НЕ ПРАЦЮВАЛА?
І ХТО СКАЖЕ ЩО РАЙОННА РАДА НЕ ПРАЦЮВАЛА?

І ХТО СКАЖЕ ЩО РАЙОННА РАДА НЕ ПРАЦЮВАЛА?

Завдяки міжнародному проекту «Україна-Польща-Білорусь», що представлений Міністерством фонду розвитку та регіональної політики Республіки Польща та співфінансування коштами місцевих бюджетів, для реалізації програми (проєкту): «На допомогу. Підвищення доступності до медичного обслуговування в небезпечних для життя ситуаціях шляхом взаємодії структур, служб швидкої медичної допомоги на прикордонних територіях Польщі, Білорусі і України», що реалізується Сокальською районною радою у партнерстві з Томашівським повітом Республіки Польща, в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, сьогодні Сокальська ЦРЛ отримала автомобіль «ЕКСТРЕНА МЕДИЧНА ДОПОМОГА», оснащений за типом С з телекардіологічною системою, вартістю більше трьох мільйонів гривень.
Василь Сорочук

^

Газета
"Голос з-над Бугу"

кримінал

12 РОКІВ ТЮРМИ СВІТИТЬ СОКАЛЬЧАНАМ ЗА РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ТА ПРОДАЖ НАРКОТИКІВ
12 РОКІВ ТЮРМИ СВІТИТЬ СОКАЛЬЧАНАМ ЗА РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ТА ПРОДАЖ НАРКОТИКІВ

12 РОКІВ ТЮРМИ СВІТИТЬ СОКАЛЬЧАНАМ ВІКОМ 17, 19 ТА 22 РОКИ ЗА РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ТА ПРОДАЖ НАРКОТИКІВ

1 жовтня слідчі повідомили про підозри учасникам злочинної групи – розповсюджувачам наркотиків у Сокальському районі. Про це йдеться в повідомленні Поліції Львівської області.

Трьох зловмисників, жителів міста Сокаль віком 17 та 19 років, а також 22-річного мешканця району, викрили слідчі відділу розслідування особливо небезпечних злочинів (детективи) слідчого управління спільно з оперативниками управління боротьби з наркозлочинністю поліції Львівщини за процесуального керівництва прокуратури області.

Як встановили правоохоронці, підозрювані, учасники організованої злочинної групи, створеної з метою розповсюдження наркотичних засобів та психотропних препаратів, а саме – «канабісу» та «амфетаміну» на території району, мали розподілені обов’язки – вони купували наркотики, фасували їх та збували, роблячи «закладки» та використовуючи для цього мережу Інтернет.

Під час досудового розслідування поліцейські задокументували факти розповсюдження наркотичних засобів та психотропів, а також вилучили «канабіс» та «амфетамін».

^

smartnews.

дописувач_
.

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
00:08, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567