** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::06.04.2007

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    6 квітень 2007 року

Пошук в новинах   

анонс

ЗВЕРНЕННЯ

депутатів Сокальської міської ради V демократичного скликання
до Президента України та мешканців м. Сокаль

Ми, депутати Сокальської міської ради, як виразники інтересів громадян міста Сокаля підтримуємо та схвалюємо Указ Президента України Віктора Ющенка "Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України".

Діяльність так званої "антикризової коаліції" призвела до масштабної соціально – економічної кризи, що негативно позначилось на житті кожного українця :

- різко зросли тарифи на житлово – комунальні послуги без врахування платоспроможності населення ;

- відновилися тіньові схеми щодо відмивання ПДВ та побори з підприємців;

- зростає зовнішній державний борг, що ляже тягарем на плечі наших дітей та внуків ;

- недолугі дії центральних органів влади приводять до обмеження ролі та занепаду місцевого самоврядування.

Антиукраїнські сили, брутально порушуючи норми конституції, ведуть наступ на громадянські права та свободи, на українську культуру та мову, що ставить під загрозу саме існування незалежної Української Держави.

Парламент побудований на зраді не має права на існування.

Порушивши статтю 83 Конституції України, згідно з якою парламентську коаліцію формують депутатські фракції, а не окремі народні депутати залучені шляхом підкупу, погроз та шантажу, правляча коаліція втратила легітимність. спотворивши вибір народу.

За умови загрози демократичному поступу країни, поглиблення політичної та соціально – економічної кризи визначальним арбітром згідно Конституції України має право і мусить виступити Український народ, як єдине джерело влади у державі.

м. Сокаль

Львівська обл.

^

Міська рада
Сокальська міська рада

суспільство

Звернення до громади Сокальщини з нагоди
проведення у квітні 2007 року
"Дня довкілля та місячника благоустрою"

Шановні краяни!

Знову надворі весна, і, незважаючи на турботи, проблеми і безліч невирішених питань, у кожного з нас прокидається бажання щось покращити, змінити, відродити і створити.

Сьогодні все більше і більше куточків рідної землі подають сигнал тривоги: знищуються унікальні природні екосистеми, засмічуються віковічні парки і сквери, лісопарки та ліси, забрудненими залишаються озера та річки, неохайними та неприбраними стають наші міста та села. Страждаємо від цього ми з вами — кожна людина. Справа нашого громадянського сумління —зупинити цей процес, адже дбайливе ставлення до довкілля—це дбайливе материнське ставлення до життя своїх нащадків на нашій землі.

Ми розуміємо, що успішне вирішення багатьох екологічних проблем на теренах області можливе лише за спільних зусиль громад, місцевих органів самоврядування, органів державної влади. Життя сьогодні вимагає як загальної, так і кожного із нас особистої відповідальності за рідну природу, за здорове довкілля. Для поліпшення стану довкілля, залучення громадськості до акцій і заходів, спрямованих на оздоровлення екологічної та санітарної ситуації, приведення в належний стан населених пунктів, у квітні цього року, як і щороку, проводиться місячних благоустрою територій населених пунктів, відзначення 21 квітня 2007 року Дня довкілля та участь у Всеукраїнських акціях "Зелені паростки майбутнього" і «Майбутнє лісу — у твоїх руках».

А згідно з розпорядженням голови Сокальської РДА з 20 березня проходить місячник благоустрою на теренах району. З цією метою створений районний оргкомітет, а також оперативні групи для інформування про стан проведення місячника.

В рамках цих акцій Держуправлінням охорони навколишнього природного середовища в Львівській області та Громадською радою передбачено проведення відкритих уроків екологічного спрямування у шкільних закладах, виготовлення та розповсюдження листівок природоохоронної тематики, ініціювання заходів очищення від сміття прибережних смуг та водоймищ області, територій вздовж доріг, проведення заходів із ліквідації стихійних смітєзвалищ, облаштування місць збору, утилізації чи захоронення побутових відходів.

Ми звертаємося до керівників організацій, установ та підприємств, бізнесменів, всіх небайдужих громадян активно долучатися до заходів з озеленення, очищення території наших міст і сіл та усіляко сприяти проведенню природоохоронних акцій на території району. Особливе наше звернення до молоді — адже школярі, студентство споконвіку були рушійною та могутньою силою у здійсненні нових звершень та ідей - їм на цій землі жити.

Давайте разом озеленимо наш спільний дім, двір, вулицю, школу, приберемо там, де ми найчастіше буваємо, щоб з чистою душею та чистим довкіллям зустріти світле свято Великодня!

Сокальська районна рада.
Сокальська районна державна адміністрація.
Держуправління охорони навколишнього
середовища в Львівській області

^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
03:00, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567