** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::06.09.2017

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    6 вересень 2017 року

Пошук в новинах   

влада

Лучиці та Звєжинєц спільно займатимуться модернізацією дорожньої інфраструктури
Лучиці та Звєжинєц спільно займатимуться модернізацією дорожньої інфраструктури

Лучиці та Звєжинєц спільно займатимуться модернізацією дорожньої інфраструктури

4 вересня у гміні Звєжинєц (Замойський повіт, Респібліка Польща), відбулося підписання повних аплікаційної форми проекту з розбудови дорожньої інфраструктури на території Лучицької сільської ради та гміни Звєжинєц, що подається в рамках конкурсного набору Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

Участь в урочистому підписанні взяв, депутат Сокальської районної ради, виконавчий директор асоціації рад Сокальщини Віктор Притулко. Проекти підписали голова Лучицької сільської ради Володимир Черечін та бурмістр гміни Звєжинєц Ян Скіба.

Як зазначив Віктор Притулко: “Проект є однаково важливим як і для Сокальського району так і для Замойського повіту. Сподіваємось, що дорожній проект, за яким мають відремонтувати дорогу у селі Шарпанці, стане переможцем даного конкурсу в рамках програми «Польща-Білорусь-Україна».

Володимир Черечін, сільський голова Лучицької ради додав, що спільними зусиллями ми робимо наші країни кращими, а людей дружніми.

^

Сокальська Районна рада
Сокальська Районна рада

влада

На вівторковій нараді, яка проходила в райдержадміністрації обговорили питання життєдіяльності району
На вівторковій нараді, яка проходила в райдержадміністрації обговорили питання життєдіяльності району

На вівторковій нараді, яка проходила в райдержадміністрації обговорили питання життєдіяльності району

Питання життєдіяльності району, роботи управлінь і відділів РДА, установ, закладів і підприємств, комунальних і оперативних служб Сокальщини обговорили в ході наради в Сокальській райдержадміністрації, що відбулась сьогодні, 5 вересня. Проводив її голова РДА Роман Токай.

За інформацією міського голови Сокаля Вадима Кондратюка, комунальники міста працюють в штатному режимі, наразі місто готується до опалювального сезону. У міському парку відпочинку продовжується будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям. Проведені підготовчі роботи, окрім того, вирішується питання щодо встановлення освітлення. Найближчим часом мають прибути спеціалісти, які встановлять штучний газон. В майбутньому, за словами мера міста, слід буде ще доробити огорожу по торцевих боках майданчику, адже крім занять футболом, тут також буде передбачено тренування з баскетболу, для чого встановлять відповідні щити.

Підготовка до опалювального сезону триває і у Сокальській ЦРЛ. Про це розповів головний лікар району Роман Швед. Роботи вже на завершальній стадії, отже медики вступлять в період опалення вчасно. На завершальній стадії роботи і по більшості мікропроектів, які реалізують медики Сокальщини. Питання, яке турбує – виділення коштів з обласного бюджету. Щодо лікарської роботи, то Роман Швед повідомив, що двоє хворих на ботулізм вже поправляються, найближчим часом чоловіків планують виписати.

За інформацією начальника управління ДержСпоживСлужби Андрія Мисика, в районі проводяться профілактичні роботи із запобігання захворювання поголів’я свиней на африканську чуму. На щастя, хвороба поки минає наш край, проте вона вирує на Закарпатті. За даними Андрія Мисика, на Сокальщині у підприємствах різної власності разом із приватними господарствами вирощується близько 33 тисяч одиниць свиней.

^

радіо Сокаль

служба інформації
ТРК "Сокаль"

Відео від "Сокаль і Сокальщини"

XXI сесія VII скликання Сокальської районної ради - не відбулася

^

Юлія Сорочук
_

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
13:34, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567