** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::06.11.2010

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    6 листопад 2010 року

Пошук в новинах   

влада

В Сокальському райвідділі міліції відбулося представлення нового начальника, яким став полковник Ярослав Ващишин (працює в органах внутрішніх справ з 1994 року. Починав службу дільничним інспектором, очолював Жовківський райвідділ міліції). Його представив заступник начальника, начальник штабу ГУ МВСУ у Львівській області полковник Іван Наугольник, який у своєму виступі також зупинився на недоліках в роботі райвідділу: незадовільне розкриття квартирних крадіжок, крадіжок приватного майна, злочинів, пов"язаних зі збутом наркосировини, тощо.


Новопризначений начальник Сокальської міліції Ярослав Ващишин підкреслив, що буде жорстким і вимогливим до підлеглих, вимагатиме дотримання дисципліни, дасть оцінку роботи кожного, підтримає тих, хто хоче працювати, висловив сподівання на тісну співпрацю з місцевою владою.


Ярослава Ващишина з призначенням привітали голова райдержадміністрації Микола Мисак, його заступник Марія Христинич, прокурор району Віктор Мисяк. Голова райдержадміністрації зазначив, що на останній сесії районної ради райвідділу міліції виділили 80 тис. гривень, пообіцяв подальшу співпрацю та підтримку.


^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
17:30, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567