** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::06.12.2016

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    6 грудень 2016 року

Пошук в новинах   

влада

В Сокальській РДА пройшла традиційна вівторкова нарада
В Сокальській РДА пройшла традиційна вівторкова нарада

В Сокальській РДА пройшла традиційна вівторкова нарада


Питання завершення робіт в межах реалізації мікропроектів, використання коштів з бюджету, якості робіт, а також діяльність управлінь і відділів РДА, установ, закладів та підприємств району обговорювалися на традиційній вівторковій нараді в Сокальській районній державній адміністрації.

Міський голова Сокаля Вадим Кондратюк повідомив, що місто отримало сіль, отже найближчим часом вулиці будуть посипатись піско-сольовою сумішшю. Зупинив увагу на проблемі, що виникла у зв’язку із завезенням в місто сміття зі Львова. Як зазначив голова РДА Олег Пелих, про цей випадок повідомлено до Львівської ОДА і відповідні екологічні служби. Останні пообіцяли адекватно відреагувати на порушення законодавства. Поряд із тим, триває розшук автомобілів, які доставили в Сокаль сміття і трактора, що допомагав його розгортати. Вадим Кондратюк в чеговий раз звернувся до мешканців Сокальщини щодо інформації. Якщо комусь щось відомо про авто чи трактор, прохання повідомити правоохоронні органи за телефоном 102.

Якість робіт та швидкість їх виконання на об’єктах стає питанням, яке турбує владу району на завершення року. Адже вже розпочався прийом проектів на 2017 рік. Більшість з об’єктів, які ремонтувались в межах цьогорічного обласного конкурсу мікропроектів за фінансування з обласного та субвенції із державного бюджетів, завершені. Однак є підрядники, які не лише затягнули строки здачі, але і віднеслись до виконання робіт, м’яко кажучи, не добросовісно. Як вже зазначалось раніше, в районі планують створити своєрідний «чорний список» організацій, які неякісно і з запізненням проводять роботи, аби в майбутньому замовники не мали із ними проблем.

Ще одним проблемним питанням на кінець року стає фінансування за кошти, які проходять через казначейство. Як зазначила в ході наради керівник управління казначейства в Сокальському районі Світлана Ковалик, ще близько тижня буде можливість оплачувати кошти в якості предоплати, відтак після 25 грудня казначейство буде працювати на завершення поточного фінансового року. До того часу слід провести усі необхідні проплати і вибрати кошти. Крім того, Світлана Ковалик розповіла корисну інформацію для бюджетників. На останній скап-нараді було повідомлено, що до кінця року ще мають надійти кошти по субвенції на галузі медицини і освіти, отже, таким чином буде закрито питання виплат заробітних плат лікарям і вчителям району

^

Радіо Сокаль

служба інформації
ТРК "Сокаль"

суспільство

Борокський спиртзавод відновить свою роботу
Борокський спиртзавод відновить свою роботу

Борокський спиртзавод відновить свою роботу


6 грудня в Сокальській райдержадміністрації відбулася зустріч з питання відновлення роботи Борокського державного підприємства «Укрспирт». У ній взяли участь голова РДА Олег Пелих, перший заступник голови РДА Ірина Задолинна, в.о. керуючого підприємством Ігор Корецько, керівники сільськогосподарських підприємств та голови фермерських господарств району. На зустрічі йшлося про те, що, з 10 грудня, завод, який не працював понад два роки, відновить свою роботу. Підприємство планує виробляти спирт сорту «Пшенична сльоза» для ПП «Хортиця». Тут створено 100 робочих місць. Голова райдержадміністрації Олег Пелих подякував керівництву за збереження виробничих потужностей та наголосив, що, внаслідок відновлення роботи заводу, збільшиться надходження податків до місцевого бюджету. Під час зустрічі в.о. керуючого підприємством Ігор Корецько звернувся до керівників сільськогосподарських підприємств та фермерів з пропозицією щодо заключення угод на постачання зерна пшениці для переробки. Завод перероблятиме 1200 тонн пшениці на місяць. На сьогоднішній день ціна некласифікованої пщениці становить 4 тис.200 грн. Барду планується реалізовувати сільськогосподарським підприємствам та населенню для годівлі худоби. Ігор Корецько закликав до співпраці та пообіцяв проводити розрахунок за поставлене зерно протягом трьох банківських днів.

^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
11:27, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567