** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::07.04.2008

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    7 квітень 2008 року

Пошук в новинах   

влада

31 березня-5 квітня начальник управління праці та соціального захисту населення Сокальської райдержадміністрації В.Огінський та спеціаліст відділу  з питань внутрішньої політики, зв”язків з ЗМІ та громадськими організаціями О.Саганська взяли участь у тренінгу "Відкритий доступ до інформації.


 Проведення моніторингу та елементи методики розвитку громад", який відбувся у м.Києві в рамках проекту "Розвиток громадянського суспільства в Україні".


 Проект виконується Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії в межах Програми Добросусідства протягом 2006-2008 років. Організатором тренінгу виступив Комітет Виборців України. Провели його представники Датського інституту з прав людини.


^

РДА
Сокальська РДА

суспільство

4 квітня в Сокальській районній раді відбулася зустріч інвалідів району з місцевою владою. У ній взяли участь голова районної ради О.Солодяк, заступник голови райдержадміністрації М.Христинич, начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв”язків з ЗМІ та громадськими організаціями  Л.Луців, голова районної Асоціації інвалідів Н.Сєргєєва, голова Клубу молодих неповносправних О.Кононова, представники районної організації Червоного Хреста, Агенції регіонального розвитку, РЦСССДМ.


Обговорювалося питання щодо подальшої діяльності Клубу молодих неповносправних "Від серця до серця" та відкриття навчально-реабілітаційного Центру для молодих інвалідів району. Клуб молодих неповносправних був створений в районі в червні 2007 року в рамках Програми "Розвиток громадянського суспільства в Україні", яка здійснюється Координатором проектів ОБСЄ в Україні та Творчим центром "КАУНТЕРПАРТ" за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії. В ході зустрічі були оголошені результати соціологічного опитування, яке проводили члени Клубу з серпня 2007 по березень 2008 року.


Було опитано 143 неповносправних молодих особи, які найчастіше стикаються з наступними проблемами: 45 – погані дороги, тротуари, відсутність пандусів; 64 – працевлаштування; 91 – самотність; 57 – матеріальне забезпечення.


^

РДА
Сокальська РДА

спорт

4-5 квітня в Сокальській СЗШ №4 відбувся IV районний Турнір з футзалу серед команд юнаків навчальних закладів пам"яті Ю.Вуйціка. У ньому взяли участь 7 команд з різних шкіл району. Учасників турніру привітала заступник голови райдержадміністрації М.Христинич.


Перше місце зайняла команда Сокальської СЗШ №4, друге місце – СЗШ №3, третє місце – СЗШ №2. Переможці, а також кращі гравці були нагороджені кубками.




5-6 квітня команда Сокальщини взяла участь в обласній Спартакіаді допризовної молоді, яка відбулася у м.Львові в Інституті сухопутних військ. Сокальські спортсмени зайняли перше місце і були нагороджені кубком, який їм вручив заступник начальника управління з питань фізичної культури і спорту ЛОДА.


^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
17:09, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567