** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::07.05.2012

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    7 травень 2012 року

Пошук в новинах   

суспільство

“Чемпіонський хет-трик”.

фінальний етап IX чемпіонату Сокальського району з гри <Що? Де? Коли?>
фінальний етап IX чемпіонату Сокальського району з гри <Що? Де? Коли?>

Нещодавно в приміщенні  диско-клубу “Вікторія”, відбувся фінальний етап IX чемпіонату Сокальського району з гри “Що? Де? Коли?”, який мав назвати нового чемпіона Сокальщини з цієї інтелектуальної гри. В змаганнях взяли участь 18 команд, які представляли Сокаль, Червоноград, Великі Мости, Радехів, Новий Витків, Жвирку.

Головними претендентами на перемогу були: команда “Чемпіони” (капітан – Олександр Хлевной) та команда з м. Червоноград – “No Limits” (капітан – Андрій Наконечний). “Чемпіонам” для того, щоб тріумфувати в турнірі було достатньо посісти навіть друге місце, а ось “No Limits” окрім перемоги в етапі було потрібно, щоб “Чемпіони”, посіли місце нижче другого. Також певні шанси на перемогу зберігала команда “Деміурги” (капітан – Микола Сідельник).  Також гарячою обіцяла бути боротьба за третю сходинку п’єдесталу пошани.

команда <Чемпіони>
команда <Чемпіони>


Окрім “Деміургів” на неї претендував п’ятиразовий чемпіон Сокальського району – жвирківська команда “1715” (капітан –Тарас Малюх), команда з Радехівщини – “Легенда” (капітан – Андрій Наконечний) та минулорічний бронзовий призер – команда “Фенікс” (капітан – Богдан Лисий).

Перший тур в боротьбі за перемогу не вніс ніякої ясності адже головні претенденти дали по 8 правильних відповідей з 12 можливих. А ось другий тур, завершився впевненою перемогою команди “Деміурги” в якої з’явилися певні шанси на перемогу в турнірі. Проте в третьому турі, завдяки надпотужному фінішу команда “Чемпіони”, оформила свій третій титул переможця чемпіонату Сокальського району з гри “Що? Де? Коли?”. 


команда  /No Limits/
команда /No Limits/

Варто зазначити, що перемога команди “Чемпіони” стала цілком заслуженою адже вона здобула перемогу в трьох з п’яти проведених етапів турніру, набравши при цьому 39 очок з 50 можливих. “Срібним” призером турніру з 31 балом стала команда “No Limits”. 
Замкнула трійку лідерів команда “Деміурги”, яка теж набрала 31 очко, проте поступилась команді “No Limits” за кількістю взятих запитань. До того ж варто зазначити, що команда “Деміурги” після останнього місця на старті турніру в чотирьох наступних етапах, здобула призові місця, що дозволяє їй з оптимізмом дивитись в наступний ювілейний сезон.

команда <Деміурги>
команда <Деміурги>


Всі призери чемпіонату були відзначені цінними призами, за які висловлюється щира подяка районному відділу освіти та спонсорам змагань.
Організаторами  IX-го  чемпіонату Сокальського району з гри “Що? Де? Коли?”  виступили Сокальська ліга інтелектуальної творчості, районний відділ освіти та відділ у справах сім’ї,  молоді та спорту Сокальської райдержадміністрації.


Оргкомітет чемпіонату  висловлює щиру подяку спонсорам змагань – диско – клубу “Вікторія”, інтернет-мережі “BestLink”, фірмі “Ніка”, піццерії “Фігаро”, працівникам диско-клубу “Вікторія”, інформаційним партнерам ігор “Що? Де? Коли?” на теренах Сокальщини ТРК “Сокаль”, інтернет-порталу “Сокаль і Сокальщина”, часопису “Голос з-над Бугу” .

Президент Сокальської ліги інтелектуальної творчості - Володимир Войтюк.


^

дописувач
-

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
18:35, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567