** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::07.06.2011

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    7 червень 2011 року

Пошук в новинах   

освіта

29 січня  2011р.  уже традиційно вшановували память героїв   Крут.  Цьогоріч гімназисти стали учасниками районного реквієму і спільно з політв’язнем п. Марією Петрощук-Кушпета  і О.Б.Сумбаєвою, керівником драматичного гуртка БДЮТ, членом батьківського комітету гімназії, дивували усіх присутніх акторським мистецтвом, пробуджували національну свідомість,  проголошуючи вічні ідеали  прагнення до свободи.29 січня 2011р. уже традиційно вшановували пам’ять героїв Крут. Цьогоріч гімназисти стали учасниками районного реквієму і спільно з політв’язнем п. Марією Петрощук-Кушпета і О.Б.Сумбаєвою, керівником драматичного гуртка БДЮТ, членом батьківського комітету гімназії, дивували усіх присутніх акторським мистецтвом, пробуджували національну свідомість, проголошуючи вічні ідеали прагнення до свободи.  

Серед учасників дійства поруч із членами “Союзу українок” С.Дмитрів, Х.Дубик, С.Луковецька, О.Марцинюк, О.Томчук, а також юнаки – Т.Мандат, М.Манянчин, Р.Швець, І.Сумбаєв, В.Пилипчук, О.Шеремета, Ю.Гусашвілі (на фото: зліва-направо).

На фото:  С.Дмитрів, лауреат  обласного фестивалю «Сурми  звитяги» (ІІІм.)

 

5 лютого 2011р. Уже традиційно перша субота лютого скликає колишніх учнів у стіни рідної школи, щоб поспілкуватися у дружньому колі. Зустрічають ювілярів і учні, і вчителі (на фото зліва – вітання директора гімназії Л.М.Омеляш, справа – вчителі під час святкової програми)

Особливі вітання в цей день від сучасних випускників. Цього року це вихованці Н.Б.Климчук (11-А кл.) і О.О. Васьків (11-Б кл).

Ось вони - юні і красиві, розумні й інтелігентні. Віримо – гідне майбутнє.

 

 

 

 

 

У цей день серед гостей і відомі політики. На фото: Андрій Магера, заступник голови ЦВК,  ділиться спогадами про навчання 20 років після закінчення школи.

А дівчатка із хореографічного ансамблю (кер. Х.Т. Ілик) «описують» навчання в сучасній школі (на фото зліва), справа – хоровий колектив (кер. С.І.Ярема) вітає авторською піснею С.О. Іванчини і С.І Яреми)

 

14 лютого святкуємо День святого Валентина. У цей день з ініціативи учнівського парламенту (президент О.Здерка) відбулася конкурсна шоу-програма «Містер школи».

Ведучі свята М.Марчило і Х.Процик запросили до участі в конкурсі 5 найсміливіших учнів-старшокласників. За звання «Містер школи» змагалися В.Горбань, Н. Стриковський, В.Курило, Н.Пронь, М.Манянчин.

 

 

 

А було хлопцям нелегко. Про це переконаєтеся, переглянувши наступні фото.

Одним із завдань було приготувати канапки. От як старалися наші майбутні чоловіки. Зліва-направо: В.Курило, Н.Пронь, М.Манянчин. А так як відбувалося це свято напередодні Дня святого Валентина, то довелося і в коханні освідчуватися.

 

 

 

 

 

 

 

На завершення танцювали, традиційно – ВАЛЬС.

 

 

 

 

Вибрати переможця було важко, проте необхідно. Звання «Містер школи» здобув Манянчин Максим, учень 6(10)-Б класу. На один бал відстав Пронь Назар - «Містер ерудит», Горбань Володя отримав звання «Містер винахідливість», Стриковський Назар – «Містер артистизм», а Курило Володя – «Містер шарм».

От він – переможець разом із командою однокласників і класного керівника М.В. Кушіль.

 

Тиждень іноземних мов триває у другій декаді місяця лютого

На фото: О.Здерка, Х.Дубик, О.Томчук, В.Крицька після тематичної лінійки, на якій розповідали про визначних людей Англії (вчитель – Гребеняк Т.М.).

 

 

А це фото  під час усного журналу про культуру Франції (вчителі М.В. Штикало і Н.І.  Кліщ)

21 лютого Міжнародний день рідної мови. Цього року з ініціативи учнівського парламенту в школі відбулася акція «Одягни вишиванку». А також уже традиційно відбувалися тематичні уроки, лінійки, учні всіх класів готували проекти захисту рідної мови. На фото: під час уроку української мови в 2-А класі. Зліва-направо: Г.І.Кулинич,

І.Верхолюк, С.Журавінська.

На фото зліва:  так розуміють значення рідного слова учні 1-А кл. (кл.кер. Н.Ф. Гуз). На фото справа- під час тематичної лінійки до Дня рідної мови (2-А кл.)

Тематичні виставки і учнівські  проекти заслуговують на увагу

А так пропагують в рідній школі рідне слово Х.Процик і О.Патращук, уч. 6(10)-Б класу.

 

25 лютого святкували 140 річницю з дня народження Лесі Українки. До цієї дати О.М. Трошина з учнями 4-Б класу підготувала літературно-мистецьку конференцію, на яку запросили чимало гостей. Свято поезії і національного гарту пройшло на славу.

 

 Роль Лесі Українки почергово виконували Г.Герус (на фото вгорі) і Р.Дегтярьова ( на фото внизу).

Щорічно учні 4(8) і 6(10) класів пишуть  науково-дослідницькі роботи. Захист цих робіт стає справжнім святом юнацької творчості.

Під час захисту науково-дослідницької роботи з української мови та літератури уч. 6 кл. Н.Дідич(зліва) і О.Патращук (справа). 

Журі уважно слухають не лише для того, щоб оцінити, а й тому, що дослідження і аналіз презентованих робіт справді цікаві. Голова комісії дає оцінку роботам (на фото внизу)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

^

Заступник директора
Сокальської гімназії

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
11:25, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567