** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::07.09.2011

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    7 вересень 2011 року

Пошук в новинах   

влада

6 вересня голова Сокальської райдержадміністрації Микола Мисак провів нараду з керівниками підприємств, установ, начальників управлінь та організацій району за участю першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Катерини, заступника голови РДА Наталії Карташової, керівника апарату Марії Христинич, голови районної ради Ігоря Дацюка, Богдана Зарічного-Сокальського міського голови.  В ході наради були розглянуті наступні питання: про стан заборгованості з виплати заробітної плати в районі; про ремонт доріг району; про підготовку чергової сесії районної ради; та інші. Голова райдержадміністрації Микола Мисак розпочав нараду з повідомлення про основні події минулого тижня та плани на цей тиждень. В ході наради керівники прозвітували про виконану роботу та про основні проблемні питання. Обговорювались питання підготовки до чергової сесії районної ради, яку за попереднім погодженням з районною радою заплановано провести 20 жовтня поточного року. М. Мисак  наголосив керівникам бюджетних установ на виконанні й дотриманні вимог Бюджетного кодексу.

Обговорювались питання ремонту доріг по маршрутах  роботи  шкільного автобуса, контролю за виплатою заробітної плати та відрахувань внесків до Пенсійного фонду, виконання приписів Держпожежнагляду з метою запобігання виникнення пожеж на території району. М.Мисак звернув особливу увагу керівниками на виконання розпорядження голови Львівської облдержадміністрації  від 19 травня 2011р. № 427/0/5-11 "Про підготовку до опалювального сезону 2011/12 року".

Голова райдержадміністрації доручив начальникам управління ветеринарної медицини, районного відділу міліції, санепідемстанціїї та органам місцевого самоврядування  вжити заходи щодо ліквідації стихійноі торгівлі на вулицях міста

^

РДА
Сокальська РДА

економіка

З ініціативи Ганни Костюк – директора Сокальської Агенції регіонального розвитку, депутата Львівської обласної ради та з  нагоди Дня Підприємця у м. Сокалі проведено круглий стіл із жінками – підприємцями на тему: "Успішна жінка – жінка та бізнес".

 


   Мета  проведення круглого столу: підвищити роль жінки в суспільстві, шляхом об’єднання жінок для взаємопідтримки.
           Участь у круглому  столі взяли  28 учасниць а це:  жінки- підприємці, жінки - керівники, успішні ділові жінки, молоді жінки, чия успішна робота скерована на покращення життя громади, успішні люди, які вже реалізували себе – кожен у своїй сфері – і шукають можливості реалізації свого таланту вже не у бізнесі, а на користь громаді. 
    На початку учасниць привітала Ганна Костюк - директор Сокальської АРР, Світлана Коробко -  заступник директора Сокальського ЦЗ та Туркуляк А. - начальник ДПІ у Сокальському районі. Пізніше присутні познайомилися, надали інформацію про те чим займаються, обмінялися контактами. А також переглянули документальний фільм «Про що не говорять чоловіки», який продемонстрував, що жінки на рівні з чоловіками мають впливати на наше життя та показав особливе значення жінки на керівних посадах у різних сферах діяльності.
   Жінки підприємці також поділилися  цікавими, повчальними історіями становлення та розвитку власної справи, а також розповіли про мотиви та причини освоєння такої непростої справи, як підприємницька діяльність.
         Керівник ГО «Жіночі перспективи» Любов Максимович, надала цікаву інформацію про успішні історії жіночого лідерства, тим самим підтримала і надихнула жінок на об’єднання та взаємопідтримку.
  Ганна Костюк запропонувала  обговорити  можливість створення Клубу ділових жінок в Сокалі.Учасниці підтримали і визначили  основні  завданням роботи такого Клубу а це:  створення нових можливостей  професійного та особистого розвитку членкинь клубу, пропаганда гармонійного способу життя жінок через впровадження програм: додаткової освіти і культурного розвитку; збереження сім’ї і виховання дітей; соціального та юридичного захисту; економічної підтримки.  А також налагодження ділових контактів, обміну досвідом та постійного підприємницького розвитку ділових жінок.
  Основна  місія  Клубу єднати  ділових  жінок  у прагненні розвитку та створенні нових можливостей, формування системи взаємної підтримки.
Ставши учасником Клубу ділових жінок можна отримати доступ до спеціальних пропозицій для своїх, а також учасниці матимуть  можливість орієнтувати Клуб на створення таких програм, які цікаві особисто їм.
         Після зустрічі усім учасницям Ганна Костюк вручила подяки та запросила до співпраці.
         Про юридичні аспекти, залучення нових членкинь до Клубу, буде обговорено на  першому робочому засіданні, яке відбудеться у вівторок 13.09.2011 р.


Детальну інформацію можна отримати  надіславши запит на e-mail: sarr@bis.net.ua

^

Ганна Костюк
Сокальська АРР

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
09:36, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567