** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::07.12.2006

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    7 грудень 2006 року

Пошук в новинах   

влада

Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування відбулись 7 грудня в сесійній залі Сокальської районної ради. Вітання із святом керівництво району та райради висловлили головам та секретарям місцевого самоврядування міст, сіл та селища Сокальщини, які зібрались на традиціну нараду-семінар.

На порядку денному розглядались 2 основних питання та різне: з першого питання “Про дотримання вимог чинного законодавства на землях водного фонду”, з нього доповідав начальник управління водного господарства Богдан Фітьковський, 2-е питання: “Про правильність подачі довідок по виплаті похоронних коштів, призначення та перерахунок пенсій” - з цього питання доповідала головний спеціаліст Пенсійного Фонду Лідія Хомич. Вона ознайомила присутніх з новими постановами, роз”яснила роботу щодо поновлення паспортів, похоронних довідок, назвала 12 дільниць, до яких безпосередньо можна буде звернутися за консультацією щодо нарахувань пенсій дітям-інвалідам, пенсіонерам з 2007 року.

З нагоди дня місцевого самоврядування у «різному» - третьому питанні порядку денного - відбулося нагородження та висловлення вітань кращим працівникам рад усіх рівнів району. До слова були запрошені – представник Радехівського цукрового заводу заступник директора Віктор Ткаченко, який розпочав свій виступ з привітань, далі відзначив кращі сільські ради району - Варязьку, Домашівську, Волицьку, Опільську, Княжівську, Двірцівську, Хоробрівську, Тартаківську, Острівську, Переспівську сільські, Жвирківську селищну та Белзьку міську ради. Кожному голові було вручено з нагоди професійного свята грошову винагороду. Вітання з нагоди свята також виголосив головний бухгалтер СП “Скомекс” Ярослав Криштоф, він відзначив 8 сільських рад, з якими тісно співпрацює підприємство.

Слова вітання також висловили військовий комісар Сокальського району Володимир Щур, начальник виправної колонії №47 Зінов’єв, керівники та представники інших установ та підприємств Сокальщини. В районі налічується 37 міських, сільських та селищних рад, в яких працюють 630 депутатів різних рівнів. Радіо «Сокаль» щиро вітає усіх представників місцевого саморядування із святом. Зичимо вам здоров’я, щастя та наснаги в роботі на благо місцевих громад і держави.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

суспільство

7 грудня на базі лікувально-оздоровчого комплексу «Ровесник» розпочався навчальний семінар на тему «Здійснення соціального супроводу прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу». Участь в ньому беруть директори міських і районних центрів соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Львівської області. Цього разу честь приймати захід обласного рівня перепала Сокальщині, повідомив радіо «Сокаль» директор районного центру соціальних служб Ігор Дещаківський. Він також висловив сподівання, що цей семінар пройде на високому рівні, принаймі цьому якомога краще сприятиме ввірена йому служба. Цей захід проходитиме 2 дні.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
12:43, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567