** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::08.04.2008

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    8 квітень 2008 року

Пошук в новинах   

економіка

7 квітня перший заступник голови Сокальської райдержадміністрації В.Бойко провів нараду з керівниками управлінь, відділів та служб райдержадміністрації та керівниками ряду підприємств району.


Розглядалися питання: про виконання районного бюджету; про стан заборгованості з виплати заробітної плати в районі; про хід весняно-польових робіт період;  про стан сплати за газ теплопостачальними організаціями району; про проведення в районі місячника благоустрою.


Як зазначив на нараді директор МКП "Сокальтеплокомуненерго" В.Кіпень, проплата населення за теплопостачання становить 101%. Проте залишається борг по пільгах та субсидіях, який становить 300 тис. гривень.


За даними управління агропромислового розвитку станом на 7 квітня сільськогосподарськими підприємствами району посіяно 68% ранніх зернових. Приступили до посіву цукрових буряків.


^

РДА
Сокальська РДА

культура

7 квітня заступник голови Сокальської райдержадміністрації М.Христинич провела нараду за участю начальника відділу з питань внутрішньої політики, зв”язків з ЗМІ та громадськими організаціями Л.Луців, в.о. начальника служби у справах дітей М.Нечай, директора РЦСССДМ Н.Хомин, спеціаліста відділу у справах молоді та спорту О.Скребухи.


 Розглядалися питання: про проведення профілактичних рейдів по місцях масового відпочинку молоді та підлітків; про роботу відділів та служб за тиждень та плани роботи на наступні; про належний контроль за роботою закладів з ігровими автоматами; про підготовку до проведення зборів інтелігенції Сокальщини.


^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
14:01, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567