** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::08.06.2007

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    8 червень 2007 року

Пошук в новинах   

влада

7 червня заступник голови Сокальської райдержадміністрації М.Христинич провела нараду по питанню організації та проведення святкування Дня молоді в Сокалі. У ній взяли участь представники відділу молоді та спорту, СУСН, відділу культури та туризму, відділу освіти, народного дому, ЦРБ.

Під час святкування було вирішено провести караоке, конкурс графіті, концерт молодіжних танцювальних колективів та виступи виконавців зі Львова, дискотеку

^

РДА
Сокальська РДА

влада

7 червня в Сокальській райдержадміністрації відбувся круглий стіл на тему: “Актуальні проблеми у дитячому середовищі: причини та шляхи вирішення”.

У його роботі взяли участь заступник голови райдержадміністрації М.Христинич, начальник СУСН Б.Зарічний, начальник ВКМСН Р.Король, представники РЦСССДМ, відділу молоді та спорту, відділу освіти, педагоги, члени учнівського парламенту міста та інші. Учасники круглого столу зазначали, що основними проблемами у дитячому та молодіжному середовищі є: алкоголізм, тютюнопаління, наркоманія.

Було вирішено: організувати школярів та молодь на прибирання міського парку; проводити більше розважальних заходів в міському Центрі дозвілля молоді; постійно проводити рейди з метою недопущення продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім; організовувати спортивні свята, тощо.

^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
17:22, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567