** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::08.07.2005

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    8 липень 2005 року

Пошук в новинах   

політика

Нарада з перевізниками під керівництвом заступника голови Сокальської райдержадміністрації Володимира Слободяна відбулася сьогодні у РДА. На засіданні традиційно були підбиті підсумки роботи за минулий тиждень.

Цього разу під час наради обговорили вчорашню перевірку автоперевізників району на дотримання правил перевезення пасажирів. У перевірці участь взяли інспектор сокальского районного відділу головного управління УМВСУ у Львівській області Юрій Наумчук, оперуповноважений Червоноградської податкової інспекції Андрій Лазірих та представники Сокальської РДА Володимир Шевчук та Михайло Бугай. За результатами перевірки було складено 4 протоколи на воїдів про адміністративне порушення правил руху, у 5-х водіїв виявлено відсутність відповідних договорів про трудові відносини водіїв з підприємцями та складено акти про порушення про графіків руху машин та відсутність у автомобілі інформаційного кутка, який має містити у собі інформацію про водія та про графік руху транспорту.

А ряд підприємств, які займаютсья первезенням, незадоволені умовами своєї роботи у районі. Власне вони і стали ініціаторами зустрічі перевізників з головою Сокальської РДА Олег Солодяком. Зустріч відбулася сьогодні о 17 годині. Подробиці наступними днями.

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

суспільство

В період підготовки до жнив виникає загроза займання вогню в місцях зберігання насіння зернових культур. У зв”язку з цим необхідно посилити контроль за дотриманням вимог правил пожежної безпеки, повідомив радіо “Сокаль” старший інспектор Сокальського районного відділу Головного Управління Міністерства Надзвичайних ситуацій України у Львівській області Віталій Гриців.

Пан Гриців звернув особливу увагу необхідності проведення профілактичного огляду та ремонту техніки, яка буде обслуговувати зерносклади та зернотоки. Важливо встановити суворий контроль за режимом роботи зерноскладів, автотракторних майстерень, не допускати паління на території, використання відкритого вогню та інших заходів, які можуть призвести до винекнення пожежі.

Пан Віталій також додав, що під час збирання врожаю вся робоча техніка повинна мати відрегульовані системи живлення, змащення, охолодження, запалювання, а також бути оснащеною справними іскрогасниками та обладнана первинними засобами пожежогасіння.

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
08:48, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567