** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::09.02.2016

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    9 лютий 2016 року

Пошук в новинах   

суспільство

Дві служби в Сокальському районі очікують на скорочення працівників
Дві служби в Сокальському районі очікують на скорочення працівників

Дві служби в Сокальському районі очікують на скорочення працівників

9 лютого в СРДА пройшла нарада за участю керівників структурних підрозділів адміністрації, установ та організацій району, голови районної ради Миколи Паська та міського голов Сокаля Вадима Кондратюка. Засідання проводив голова СРДА Олег Пелих, який на початку наради наголосив, що такі зустрічі, в даному форматі відтепер будуть проводитись кожного вівторка. Далі присутні керівники звітували про роботу очолюваних установ.

За даними головного лікаря Романа Шведа в Сокальському районі рівень захворюваності на грип пішов на спад. Але в зв’язку зі спалахом даного захворювання, завдання щодо проведення щеплення проти поліомієліту не виконуються. Зараз триває третій етап імунізації, який виконано лише на 31%.

Чекають на скорочення дві служби Сокальського району: Сокальська ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області та управління ветеринарної медицини. Як доповів начальник ветеринарної служби Петро Климчук, зараз проводиться реформування управління, яке в подальшому буде називатись Держпрофспоживслужба. Через виділене низьке фінансування з обласного бюджету для районної лікарні ветмедицини та лабораторії, вони змушені будуть оптимізовувати свій штат. Тому керівники управлінь ветеринарної медицини з кількох районів, в тому числі і Сокальського, їдуть на зустріч із голова ЛОДА, щоб вирішити питання фінансування вищеназваних структурних підрозділів.

Окрім того, як доповів в.о. начальника Сокальської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області Михайло Шайнер, у них теж прогнозується доволі суттєве скорочення, більш як 30 працівників.

За даними начальника фіну правління СРДА Галина Леонова дохідна частина бюджету району за січень виконана на 99,7%. Заборгованості по захищених статтях немає і фінансування відбувалось згідно з поданими заявками. Водночас начальник управління Державної Казначейської служби Світлана Ковалик додала, що очікується надходження, близько 30 млн гривень на виплату зарплати шахтарів за грудень минулого року.

На завершення наради голова Сокальської районної ради Микола Пасько додав, що в районі виникла нова проблема. Підприємство «Західний Буг» відмовляється сплачувати за невитребувані паї в сільські бюджети, хоча продовжує обробляти землі і отримувати прибутки. Це загрожує невиконанню дохідної частин бюджетів таких сільських рад, як Смиків, Стенятин, Боб’ятин, Княже, Варяж. В результаті було вирішено провести нараду з даного питання на яку запросити усі дотичні служби.

^

Радіо "Сокаль"

служба інформації
ТРК "Сокаль"

суспільство

На Сокальщині запобігають ймовірним паводкам
На Сокальщині запобігають ймовірним паводкам

На Сокальщині запобігають ймовірним паводкам

У березні-квітні цього року Сокальське управління водного господарства (Львівщина) проведе невідкладні роботи із запобіганню паводків у селах Сілець (підсипка дамби та насипів) та Добрячин (влаштування насипу).

Про це повідомив сьогодні, 9 лютого, власкор IA ZIK з посиланням на дані Сокальської РДА.

Таким чином на Сокальщині планують захистити від підтоплення 70 домогосподарств.

Довідка IA ZIK.

Нагадаємо, що в Сокальському районі Львівської області затверджено регіональну програму розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну річок Сокальського району на період до 2021 року, якою передбачено встановлення прибережних захисних смуг вздовж річок і водойм; розчистки русла, відновлення та розчистка природних водних джерел і струмків.

З метою захисту населених пунктів і сільськогосподарських угідь від шкідливої дії вод в районі діяла програма захисту сільськогосподарських угідь від повторного заболочення та населених пунктів від підтоплення на 2015 рік, затверджена рішенням сесії Сокальської районної ради №658, від 12.03.2015 р.

Для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, підвищення рівня оперативного реагування на них, своєчасного вжиття заходів щодо захисту населених пунктів, господарських об’єктів, сільськогосподарських угідь тощо від шкідливої дії льодоходу, повені і дощових паводків створена диспетчерська служба управління. Проводилась підготовка водогосподарських об’єктів до пропуску льодоходу, повені і дощових паводків. У районі за участі управління розроблений «План дій при пропуску весняної повені (паводків) та ліквідації їх наслідків на території Сокальського району».

^

zik

дописувач_
.

кримінал

В Сокальському районі зростає кількість квартирних крадіжок

В Сокальському районі зростає кількість квартирних крадіжок
В Сокальському районі зростає кількість квартирних крадіжок

Днями керівництвом Червоноградської місцевої прокуратури було проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів Сокальського району з порядком денним «Про стан діяльності правоохоронних органів Сокальського району у сфері протидії злочинності та корупції упродовж 2015 року».

В засіданні взяли участь керівництво Сокальського ВП Червоноградського ВП ГУ НП у Львівській області, начальник Червоноградського МВ УСБ України у Львівській області, керівництво відділів Державної прикордонної служби «Павловичі» та «Белз», начальник митного поста «Угринів», заступник військового комісара Сокальського РВК, а також голови Сокальської районної ради та Сокальської міської ради.

Основними питаннями, що підлягали обговоренню на нараді, були зростання злочинності на території району, зокрема серед майнових злочинів (крадіжок, грабежів), вжиті заходи щодо її профілактики та стан розкриття кримінальних правопорушень, причини відсутності реальних показників боротьби з корупцією, налагодження співпраці митних, прикордонних та правоохоронних органів з метою належної охорони державного кордону, координація дій правоохоронних органів з метою забезпечення призову на строкову військову службу та мобілізацію, тощо.

За результатами наради розроблено спільні заходи, спрямовані на зміцнення стану законності, протидії злочинності та корупції, підвищення ефективності діяльності правоохоронних органів Сокальського району на 2016 рік.

^

Радіо "Сокаль"

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
07:08, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567