** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::09.06.2010

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    9 червень 2010 року

Пошук в новинах   

суспільство

      В неділю 6 червня, в приміщенні диско-клубу “Вікторія” відбувся V (фінальний) етап VII чемпіонату Сокальського району з гри “Що? Де? Коли?”.  В турнірі, взяли участь  15 команд, які представляли міста Сокаль, Червоноград , Великі Мости та смт Жвирка.



      Перед цим етапом на титул чемпіона Сокальського району, претендували 2 команди: “Чемпіони” (капітан - Олександр Хлєвной) та “uma.net” (капітан - Лілія Дем’янович), які після 4 етапів набрали по 32 залікових бали. Таким чином останній етап вирішував хто стане сьомим чемпіоном Сокальського району. Міцнішими нерви виявилися у  “Чемпіонів”, які перемогли в цьому етапі. Друге місце в цьому етапі посіла найсильніша шкільна команда Сокальщини -“No limits” (капітан - Андрій Наконечний). Третє місце вибороли педагоги з СЗШ №5-команда “Вікторія” (капітан - Андрій Ткачук).


     Отже, найсильнішою командою VII чемпіонату стала команда “Чемпіони”, яка набрала 42 залікових бали, здобувши перемоги на трьох з п’яти етапів турніру. Склад переможців:Олександр Хлєвной (капітан), Василь Кавецький, Тарас Семочко, Олена Вавринчук, Світлана Недоступ.  “Срібло” дісталося команді зі Жвирки -“uma.net”, яка за сезон поповнила свою скарбничку 36 балами. І третю сходинку п’єдесталу пошани зайняли з 30 балами “Деміурги” (капітан - Микола Сідельник).


    Переможцем змагань серед педагогів виявилися вчителі з Великих Мостів - “Пошук” (капітан - Юрій Кірик).      


    Організаторами VІI-го  чемпіонату Сокальського району з гри “Що? Де? Коли?”  виступили Сокальська ліга інтелектуальної творчості, районний відділ освіти та відділ у справах  молоді та спорту Сокальської райдержадміністрації.


    Оргкомітет чемпіонату висловлює щиру подяку спонсорам змагань-диско-клубу “Вікторія”, фірмі “Ніка, інтернет-мережі BestLink, піццерії “Фігаро, Системам Супутникового моніторингу “TRANSCONTROL”, працівникам диско-клубу “Вікторія” та інформаційним партнерам ігор “Що? Де? Коли?” на теренах Сокальщини ТРК “Сокаль” і часопису “Голос з-над Бугу”



Президент Сокальської ліги інтелектуальної творчості-Володимир Войтюк.



^

дописувач
-

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
17:28, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567