** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::11.05.2006

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    11 травень 2006 року

Пошук в новинах   

влада

Нарада-семінар голів і секретарів місцевих рад району проходить в Сокалі. На порядку денному питання “Про стан виконання дохідної частини бюджету району” – доповідала начальник фінансового управління РДА Світлана Ксьонжик, “Про законодавство “Про місцеве самоврядування” і боротьбу з корупцією” доповідач Надія Романчук – начальник юридичного відділу адміністрації, “Про створення бази даних нерухомого майна, яке є у власності сільських рад” – з цього питання заслухано доповідь директора Сокальської агенції регіонального розвитку Ганни Костюк.

Четверте питання порядку денного наради-семінару “Про вчинення нотаріальних дій” буде обговорюватись з доповідачем - державним нотаріусом Гук, і п`яте питання – “Різне”. Подробиці заходу слухайте у наступних випусках новин.

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

суспільство

10 травня оперативно-пошукова група застави «Варяж» Львівського загону за 700 метрів від лінії кордону затримала двох громадян Камеруну за обставин, які свідчать про спробу незаконного перетину кордону, – повідомили Західну інформаційну корпорацію в прес-службі Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Попередньо була отримана інформація від місцевого мешканця про перебування у прикордонному селищі Варяжі (Сокальський район Львівської області) двох невідомих, які і виявилися громадянами Камеруну.

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

спорт

В п`ятницю, 12 травня на стадіоні “Сокіл” в Сокалі будуть проводитись Державні тести з фізичної підготовки учнівської молоді. Про це радіо “Сокаль” повідомив начальник відділу молоді і спорту РДА Ярослав Тарасюк.

За його словами, участь в тестах братимуть старшокласники навчальних закладів Сокальської зони. А в суботу 13 травня, на стадіоні “Сокіл” відбудуться фінальні змагання за програмою IV літніх молодіжних сільських спортивних ігор Сокальщини. Команди району виборюватимуть першість з наступних видів спорту: футболу, волейболу (юнаки і дівчата), легкоатлетичного бігу, настільного тенісу та шахів. Урочисте відкриття змагань о 12:30.

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

Парафіяльне життя

У п`ятницю в Сокальський районній лікарні, відомій серед мешканців нашого міста як “червона лікарня”, відбудуться духовні заходи до Дня хворого чи Неділі розслабленого. Її відзначають четвертої неділі після Великодня.

Як повідомив отець Ярослав Збитковський з сокальської церкви архистратига Михаїла, зранку о 8:30 у лікарні відбудеться Служба Божа, відтак священик із лікарями та представниками громади пройдуться по палатах, поспілкуються з хворими, за потребою хворі зможуть висповідатись. Ці заходи проходять в рамках духовної підтримки хворих, зініційованої УГКЦ, в неділю схожа програма буде проходити в центральному корпусі ЦРЛ. Її також проводитимуть священики Сокальського храму святого Архистратига Михаїла.

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
13:22, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567