** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::11.05.2007

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    11 травень 2007 року

Пошук в новинах   

культура

Завтра в м. Сокалі відкривається 13 міжрегіональний фестиваль дитячої творчості "Мамині зіроньки-2007".

Діти будуть виступати в 3 вікових категоріях.

Молодша група-16 дітей, середня група-16 дітей, старша група-9 дітей.

На фестиваль приїдуть учасники з м.Великі Мости, Белз, Червоноград, Рава-Руська, Львова, Волинської області та Луганської області.

Серед учасників будуть виступати діти з м.Сокаля і Сокальського району.

Очолить роботу журі заслужений артист України М. Шуневич

^

Валері Кюнеп
дописувач

спорт

Відбулись матчі 3-го туру першості Сокальщини з футболу. Хоробрів-Острів 10:1,Жвирка-Тартаків 3:0, Гірник-Бендюга 2:1, Перв’ятичі-В.Мости 2:2. Очолює турнірну таблицю команда Гірника 7 очок, по 6 очок в активі Діброви, Жвирки, Тартакова.


Невдалив виявився перший домашній матч у сезоні 2007р. для підопічних Анрія Ділая. У неділю 6 травня ФСК «Сокаль» поступився одному з фаворитів цьогорічної першості серед команд другої ліги городоцькому «Колосу» 1:2 (юнаки 2:5). Наступний матч наша команда проведе 13 травня в гостях проти бродівського «Богуна», який в попередньому турі також поступився 3:0 кам’янопільському «Спартаку-Каменяру».

Результати решти матчів: Добротвір-Радехів 0:4, Золочів-Буськ 2:0, Бібрка-Вел.Глібовичі 0:2, Кам’янка-Бузька - Соснівка 2:4.


9 травня завершився розіграш Кубку області ФСТ «Колос». Представник Сокальщини СК «Сілець-Легенда» у фінальних матчах двічі поступився команді «Львівське-Давидів» по 0:2. У матчі відповіді сілецькі футболісти домінували спочатку гри і мали декілька чудових нагод відновити рівновагу у матчі, але м’яч вперто не йшов у ворота. Рятувала гостей і поперечина воріт. А в другому таймі спрацювало старе футбольне правило...

З перемогою команду гостей привітав голова районної ради О.Солодяк. Вихід дебютанта змагань одразу у фінал-це також успіх команди, яку очолює президент клубу Богдан Ляховський, тим паче, що поступився СК «Сілець-Легенда» гідному супернику, який двічі підряд у 2005р. і 2006р. також був фіналістом цих змагань.

Т.Федина

^

дописувач
-

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
14:10, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567