** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::11.10.2006

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    11 жовтень 2006 року

Пошук в новинах   

анонс

У четвер, 12 жовтня в приміщенні сесійної зали Сокальської РДА - Агенція Регіонального Розвитку проведе навчальний тренінг для депутатів Сокальської Районної Ради під назвою “Про застосування положень бюджетного кодексу України – при складанні, розгляді, затвердженні та виконанні місцевих бюджетів”. Початок о 10 годині.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

анонс

Наступного тижня у Сокалі планується до проведення чергова сесія районної ради. Як повідомив в інтерв’ю радіо «Сокаль» голова райради Олег Солодяк, на порядок денний буде винесено ряд важливих питань.

За словами голови районної ради, це будуть основні пункти порядку денного, окрім яких передбачено розгляд питання про впорядкування розміщення закладів проведення азартних ігор, про затвердження положення про статус помічника-консультанта депутата районної ради, традиційні питання про затвердження розпоряджень голови РДА та інші.

Попереднього засідання було прийняте рішення про створення спеціального органу Редакційної ради, що було здійснено на підставі нового діючого закону «Про телебачення і радіомовлення», затверджено відповідне положення. В рішенні йдеться про напрацювання змін до Статуту підприємства, а також про те, що на цій сесії буде заслуханий звіт директора ТРК «Сокаль» про роботу телерадіокомпанії за 2005 рік та І-у половину 2006 року. На виконання рішення засновника, яким є Сокальська районна рада, колектив ТРК «Сокаль» провів нараду з питань напрацювання поправок і пропозицій, зокрема до положення про Редакційну раду, розробки редакційного статуту ТРК та змін до статуту підприємства.

В засіданні брали участь всі представники Редакційної ради від телерадіокомпанії, персональний склад якої був також затверджений на попередній сесії районної ради.

Днями, в інтерв’ю радіо «Сокаль», голова районної ради Олег Солодяк повідомив, що питання звіту про роботу ТРК з порядку денного цієї сесії швидше за все буде зняте, з огляду на те, що воно не готове до розгляду. З огляду на це, генеральний директор ТРК «Сокаль» Микола Пасько виступив з поясненнями щодо ситуації: М.Пасько

Усі питання, що стосуються і положення, і статутів підприємства, в тому числі і редакційного, на переконання керівника ТРК слід допрацювати на засіданнях Редакційної ради. Це дасть змогу привести усі ці документи у відповідність чинному законодавству. Проте, з незрозумілих причин, жодного разу засідання ради так і не проводилося.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

анонс :: центр

У середу в Сокалі відбулося засідання єдиного дозвільного центру. Участь в ньому взяли представники відповідних служб району: відділу містобудування, архітектури та ЖКГ, сектору екологічного контролю в Сокальському районі, відділу земельних ресурсів, районної санепідемстанції, пожежної інспекції, проводив нараду І-й заст. голови РДА Василь Бойко.

Про це радіо «Сокаль» повідомила спеціаліст сектору зв’язків із ЗМІ Марія Нечай. В ході засідання було розглянуте питання виготовлення документації на встановлення веж стільникового зв’язку «ЮеМСі» в селах Тудорковичі, Скоморохи та Фусів.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

культура

Заклади галузі освіти та культури району успішно діють в напрямку формування в молоді християнських моральних цінностей. Про це йдеться у звіті начальника відділу культури Лариси Фарин на колегії Сокальської РДА.

На території Сокальської РЦБС працює 67 сільських і 5 міських бібліотек-філій, які за рік обслуговують 47 тисяч 220 читачів. За даними відділу культури, лише по морально-християнському вихованню книжковий фонд становить 92 тисячі примірників. Впродовж 9-ти місяців поточного року в бібліотеках району були проведені книжкові виставки, що супроводжувалися груповими та індивідуальними бесідами. Зокрема “Храм духовний у собі і довкола нас” – це у Белзі, “Біблія книга добра” оформлялися у селах Фусів, Княже та інших. Як зазначила Лариса Фарин, одним із завдань бібліотек є підкріплювати основне джерело духовності моралі і культури суспільства, яким є любов до рідного краю, глибока пошана до вічних традицій свого народу.

Зокрема працівники шкільних бібліотек організували тематичний вечір для людей похилого віку “Закружляло листя золоте.” В усіх міських і більшості сільських бібліотечних філіях нашого району організовувались масові заходи, які знайомили читачів з народними традиціями, пов'язаних з великими релігійними святами, а також літературно-фольклорні вечори, літературні години, ігри, та безліч різноманітних конкурсів присвячених християнсько-моральним цінностям.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
23:59, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567