** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::12.04.2009

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    12 квітень 2009 року

Пошук в новинах   

культура


Нещодавно   з нагоди Дня поезії   в сокальській гімназії відбулась  цікава  творча зустріч. В  літературно – мистецькій кімнаті-музеї   зустрілися поети і композитори Сокальшини. На зустрічі були присутні найкращі   юні поетичні   таланти  гімназії і відомі, маститі митці поезії і прози.

Цю зустріч підготувала  засновник музею і  викладач літератури Оксана Васьків. Перед учнями виступали  відомі поети: Володимир Сірко, Мирон Гавришкевич,  Любов Бенедишин, Володимир  Полянчук, Надія Матвіїв-Таранова, Ганна Кузьмак,  Людмила Романюк, Марія Чернявська , які  читали свою поезію. На зустрічі   звучали пісні відомого  сокальського композитора Ольги Пенюк.


Дмитрів Софія виконала пісню " Любімо Україну" на слова О.Пенюк, Гумен Галина виконала пісні "Українська родина " на слова Я. Кортка, "Святе ім’я" на слова М.Гавришкевича, "Рідне місто" на слова С. Шутовського.
З авторською піснею "Україночка" виступив Ігор Сумбаєв. Прозвучали вірші і юних поетів в авторському виконанні. Музею  було подаровано альманах "Соколиниій край", кілька випусків газети "Поетичними стежками " і  альбом , який підготувала до 50- річчя "Колосу" Людмила Романюк. Довго в стінах гімназії звучали вірші  і діти захоплено спілкувалися   з авторами.















^

Валері Кюнеп
дописувач

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
13:31, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567