** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::12.09.2011

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    12 вересень 2011 року

Пошук в новинах   

суспільство

Вийшов друком посібник “Основи розробки місцевих цільових програм”. Його розробив Євпаторійський центр регіонального розвитку спільно зУкраїнським інститутом публічної політики та Кримським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств та організацій при Раді міністрів АР Крим у межах проекту “Вдосконалення засад розробки та функціонування місцевих цільових програм в АР Крим” за підтримки програми “Посилення впливу громадянського суспільства” Міжнародного фонду “Відродження”.

За словами експертів, недосконалість принципів розробки, функціонування та виконання місцевих цільових програм, спрямованих на вирішення гострих проблем регіонального розвитку, створює прецеденти неефективної політики, неефективного, а часом нецільового використання бюджетних коштів, передумови для корупції.

На думку фахівців, подоланню проблеми неякісної підготовки місцевих програм перешкоджають такі чинники:
- відсутність єдиних норм і методології розробки та функціонування місцевих цільових програм;
- відсутність спеціальних знань і підготовки у держслужбовців, які займаються розробкою цільових програм;
- відсутність належного контролю за якістю місцевих програм із боку органів, що їх ухвалюють, та громадськості.

Завданням посібника є надати консультативну допомогу держслужбовцям у розробці місцевих цільових програм.
 

Контакти: Євпаторійський центр регіонального розвитку, Сергій Сухобойченко, 066 763 83 01

Мета програми “Посилення впливу громадянського суспільства”  – сприяти участі об’єднань громадян у здійсненні моніторингу діяльності органів публічної влади, захисту та лобіюванню спільних інтересів різних соціальних груп, а також забезпечувати їх залучення до процесу вдосконалення та впровадження нормативно-правових актів на загальнодержавному та місцевому рівнях.

 

^

Ганна Костюк
Сокальська АРР

спорт

10-11 вересня в спортивних залах ДЮСШ "Соколяни", гімназії та ЗСШ міста Сокаля відбулись обласні змагання з волейболу серед чоловічих команд з міст та районів області за програмою ХХ спортивних ігор Львівщини та IV обласних ігор ветеранів спорту, присв`ячених дню фізичної  культури і спорту та Всеукраїнському олімпійському уроку. В змаганнях брали участь: 4 команди з міст, 9 команд з районів Львівщини та серед ветеранів 3 команди з районів. Учасників змагань вітали: Богдан Петрушак - перший заступник голови Львівської облдержадміністрації, Оксана Вацеба - заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту ОДА, Володимир Катерина - перший заступник голови райдержадміністрації, Ігор Дацюк - голова районної ради, Роман Швед - депутат обласної ради, Микола Пшевлоцький - голова Федерації волейболу Львівщини, Ярослав Тарасюк- начальник відділу у справах молоді і спорту райдержадміністрації та інші. Перший заступник голови облдержадміністрації Богдан Петрушак відзначив та нагородив кращих фахівців сфери фізичної культури і спорту. Вручив Почесні грамоти та Подяки Львівської обласної державної адміністрації за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та з нагоди професійного свята Дня фізичної культури та спорту й нагородив ексклюзивними годинниками голови обласної державної адміністрації.
 

 За підсумками проведених змагань перше місце посіла команда зі Сокаля. Серед ветеранів спорту: І місце-команда м.Сокаля, ІІ місце- команда м. Пустомити, ІІІ місце- команда м.Стрий.  

^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
13:17, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567