** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::12.12.2006

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    12 грудень 2006 року

Пошук в новинах   

анонс

Перший тиждень 2007 року в Українi буде вихiдний, заявив мiнiстр працi та соцполiтики Михайло Папiєв на засiданнi Кабмiну в середу в Києвi. За його словами, згiдно з ухваленою в середу постановою Кабiнету мiнiстрiв, вихiдними будуть днi з 1 по 8 сiчня включно. Робочi днi 2, 3, 4 i 5 сiчня буде перенесено вiдповiдно на суботи 20 сiчня, 27 сiчня, 10 лютого i 24 лютого. Крiм того, в 2007 роцi робочi днi 9 березня, 30 квiтня, 29 червня i 31 грудня перенесено вiдповiдно на 3 березня, 28 квiтня, 16 червня i 29 грудня.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

влада

12 грудня перший заступник голови РДА Василь Бойко провів розширену нараду, на якій пристуні перший заступник міського голови міста Червонограда Орест Орловський, міський голова міста Соснівка Ірина Харчук, голови сіл Межиріччя та Сілець, представники архітектури та земельних служб.

Нарада проводилась за дорученням голови Львівської ОДА щодо впорядкування меж міст обласного підпорядкування. Тому на порядку денному цього засідання було головне питання: проведення чіткої межі між Соснівкою – містом супутником Червонограда та селом Сілець Сокальського району, адже на території цього села знаходяться різні госпадарські забудови та гаражі, які належать соснівчанам.

Сілелецька сільська рада згідно рішення сесії погодилась змінити межі свого села, але водночас вони надіслали зверення до міського голови міста Соснівка про безкоштовне лікування мешканців Сільця в Сосінвській лікарні, де іногороднім надають медичні послуги за певну плату. Це питання теж розглядалось та було погоджено на нараді. Присутні керівники домовились зустрітися за два тижні з виїздом на місце та прийняттям остаточної домовленості щодо впорядкування меж Соснівки та Сільця.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
10:31, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567