** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::13.07.2005

В період підготовки до жнив виникає загроза займання вогню в місцях зберігання насіння зернових культур. У зв’язку з цим необхідно посилити контроль за дотриманням вимог правил пожежної безпеки, повідомив радіо “Сокаль” старший інспектор Сокальського районного відділу Головного Управління Міністерства Надзвичайних ситуацій України у Львівській області Віталій Гриців.

Пан Гриців звернув особливу увагу необхідності проведення профілактичного огляду та ремонту техніки, яка буде обслуговувати зерносклади та зернотоки. Важливо встановити суворий контроль за режимом роботи зерноскладів, автотракторних майстерень, не допускати паління на території, використання відкритого вогню та інших заходів, які можуть призвести до виникнення пожежі.

Пан Віталій також додав, що під час збирання врожаю вся робоча техніка повинна мати відрегульовані системи живлення, змащення, охолодження, запалювання, а також бути оснащеною справними іскрогасниками та обладнана первинними засобами пожежегасіння.

 

служба інформації ТРК “Сокаль”

 

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    13 липень 2005 року

Пошук в новинах   

суспільство

Засідання комісії з питань роботи єдиного дозвільного вікна відбулося сьогодні у Сокальській райдержадміністрації. На нараді головував заступник голови Адміністрації Володимир Слободян. У засіданні також взяли участь голова райдержадміністрації Олег Солодяк та перший заступник голови Олексій Кінах.

На нараді були присутні представники тих інстанцій, які беруть участь у роботі дозвільної комісії: санстанції, екологічної та пожежної інспекцій, відділу архітектури Райдержадміністрації та Управління земельних ресурсів. Під час засідання були порушено питання створення на базі комісії так званого єдиного офісу, функції якого здебільшого аналогічні функціям дозвільної комісії.

Всім службам було запропоновано до кінця поточного тижня дати свої пропозиції щодо роботи єдиного офісу. Також під час наради було запропоновано кожній інстанції скласти спеціальну пам’ятнику, яка б полегшувала для підприємців процес отримання необхідного дозволу.

 

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

здоров'я

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
21:23, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567