** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::15.07.2016

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    15 липень 2016 року

Пошук в новинах   

суспільство

Запрошуємо на «Еко-фестиваль» у Сокалі
Запрошуємо на «Еко-фестиваль» у Сокалі

Запрошуємо на «Еко-фестиваль» у Сокалі

У м. Сокаль 23 липня відбудеться «Еко-фестиваль», метою проведення якого є привернення уваги мешканців Львівщини до екологічних проблем регіону.

Розпочнеться усе Святою Літургією за участі владики Михаїла Колтуна у Катедральному храмі Сокальсько-Жовківської єпархії  о 11.00 год.

Урочисте відкриття фестивалю відбудеться на площі Січових Стрільців о 12.00 год. Далі учасники матимуть можливість взяти участь у панельних дискусіях на екологічні теми: в приміщенні Сокальської МАН пройде дискусійна розмова про екологічну освіту для освітян, а на площі - майстер-клас із сортування сміття, представлення енергоощадних технологій, місцева громадська організація розповість про запровадження екологічних інновацій у районі (що робиться, що уже зроблено та що планується). Також, проходитимуть майстер-класи: по виготовленні вуличних меблів з дерев`яних палет (організатори, просять бажаючих взяти участь у даному майсер-класі прийти на 10.00 год та зазначають, що готові вироби використовуватимуться під час фестивалю); виготовлення декоративних виробів з пластикових пляшок та старих футболок; арт-майстер-клас; виготовлення фігурок із повітряних кульок; виготовлення виробів із глини; аквагрим. Діти зможуть взяти участь у конкурсі малюнків на асфальті.

У рамках проведення «Еко-фестивалю» відбудеться кулінарний конкурс «Шашлик/барбекю/мангал». 12.00 – початок змагань, 17.00 – завершення конкурсного дня.18.00 – нагородження учасників.

Правила:

• Участь можуть брати як окремі учасники так і команди

• Кількість конкурсантів обмежена (реєстрація учасників до 18.07.2016р.)

• Кожний учасник зобов’язується носити форму під час змагань, церемонії відкриття і закриття, вручення нагород. (форма – для запобігання травмування, закрите взуття, штани з цупкої тканини, фартух)

• Кожний учасник повинен мати довідку про походження м’яса від вет. лікара

Категорія змагань:

Смажене м’ясо (свинина, птиця, яловичина, баранина – можна на розсуд учасників)

Інструкція до роботи:

• Кожен учасник повинен приготувати конкурсну страву – в двох (2) ідентичних копіях за визначений час; (одна для дегустації, друга для фотографії і презентації глядачам)

Правила роботи

• Учасники повинні організувати робоче місце перед початком змагань.

• Учасникам необхідно представити назву страви, рецепт із списком інгредієнтів і процесом приготування біля страви – технологічну карту в двох екземплярах.

• Інгредієнти не надаються організаторами змагань.

• Учасники повинні принести всі необхідні інгредієнти, інструменти для приготування і інше обладнання (таке як: каструлі, мангал, інвентар, вугілля),які необхідні для приготування, а також посуд для сервірування.

• Учасники повинні прибрати робоче місце після закінчення роботи.

Нагадування для попередньої підготовки:

1.Овочі/ фрукти – можуть бути очищені, але не піддаватися термічній обробці.

2.Продукти повинні бути не замороженні і не начинені.

3.М’ясо – може бути розділені на частини, мариновані, але не піддаватися термічній обробці і не начинятися.

4.Все на тарілках повинно бути їстівне.

5.Учасники можуть принести підготовані неприправлені запасні і основні соуси.

• Учасники повинні підготувати всі інгредієнти в боксах або ланч-боксах за 15 хвилин до початку змагань.

• Судді прискіпливо звертатимуть увагу на гігієну і чистоту робочого місця, а також організацію робочого процесу.

Оцінювання

Оцінювання роботи учасників здійснюватиме професійна суддівська бригада, дегустатори та відвідувачі. Конкурсанти готують смажене м’ясо(шашлик) пропонують його на дегустацію суддям які оцінюють його смак та презентацію за міжнародними правилами за 100 бальною шкалою, відвідувачі голосують гривнею, та спеціальними наліпками (1 відвідувач = 1 голос). За благодійні внески можна отримати квиток дегустатора, який буде куштувати м’ясо і віддаватиме голос за одного з учасників.

Відвідувачі - після певної години можна оголосити конкурс глядацьких симпатій – де переможе той хто вторгує найбільше грошей.

Внесок за участь: 100 грн.

Нагороди:

Переможці отримають золоту, срібну і бронзову медалі, дипломи, сертифікат для всіх учасників змагань.

Медалі вручають відповідно до набраних балів:

1 місце - медаль

приз глядацьких симпатій - кубок

всі решта – дипломи

Для участі у конкурсі слід заповнити анкету та надіслати на е-mail: oxana_v@ukr.net, або зв’язатись за телефоном 067 352 0122

Одночасно з цим відбудеться майстер-клас із виготовлення соусів до шашликів.

Проходитимуть і спортивні змагання: велопробіг, шаховий турнір, а також, діти зможуть попробувати себе в ролі альпініста на скеледромі.

Під час Еко-фестивалю Ви матимете змогу придбати продукти місцевих виробників та скоштувати приготовлений у казані Бограч.

Завершиться фестиваль святковим концертом.

^

Юлія Сорочук
_

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
21:47, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567