** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::16.01.2012

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    16 січень 2012 року

Пошук в новинах   

анонс

 

Шановні колеги,
      Запрошую Вас прийняти участь   у  робочій   зустрічі на тему: "Механізми підтримки малого та середнього бізнесу, розвиток соціального підприємництва на Львівщині.", яка відбудеться 16.01.2012 р., з ініціативи Сокальської Агенції регіонального розвитку, Центру розвитку соціального підприємництва  у партнерстві із Головним Управлінням економіки та промислової політики, Львівським міським та Львівським обласним центрами зайнятості, в рамках проекту «Підтримка соціального підприємництва у Львівській області».

      На Львівщині Сокальська Агенція Регіонального Розвитку  здійснює  реалізацію проекту «Підтримка соціального підприємництва у Львівській області», що фінансується Фондом «Східна Європа», у партнерстві  із Британською радою в Україні,  PricewaterhouseCoopers, Erste Bankом. Проект спрямований як на впровадження самої філософії соціального підприємництва, так і на здійснення практичних кроків для його розвитку в регіонах. Відтак в рамках проекту було відкрито Центри розвитку соціального підприємництва у м. Львів  та м. Сокаль, які надають консультації з юридичних питань, розвитку бізнесу, надають методологічну, інформаційну підтримку  зацікавленим у розвитку соціального підприємництва. Також проведено ряд тренінгів, семінарів, круглих столів, започатковано першу мережу соціального підприємництва, куди увійшли організації, що працюють у цій сфері, або яких ця тема цікавить на перспективу, базу соціально-орієнтованих організацій Львівщини.
  В рамках робочої зустрічі  буде проведено:
• презентацію Концепції  розвитку соціального підприємництва;
• представлено результати першого онлайн - форуму по  соціальному підприємництву;
• відбудуться виступи  на тему: «соціального підприємництва»;
• відбудеться обговорення  та  внесення пропозицій до заходів  регіональної та  районних програм малого та середнього бізнесу в контексті Концепції соціального підприємництва;
• Відбудеться представлення та ухвалення Резолюції, щодо підтримки малого та середнього бізнесу на Львівщині;
Участь в обговоренні візьмуть запрошені представники: Українського Фонду підтримки підприємництва, PricewaterhouseCoopers, Erste Bank, Головного управління економіки та інвестицій,  Львівського обласного центру зайнятості, громадських організацій, бізнес-асоціацій, профспілок, бізнесу, експерти, ЗМІ.

Прошу  до 13 січня  2012 року до 15:00 год надсилати підтвердження участі на електронну пошту  kostyukann@mail.ru, тел. для контактів 0 257 7-37-66.
         
Додаток: програма заходу.

Ми будемо раді бачити Вас на заході.


З повагою,
директор Сокальської АРР                                                                Ганна Костюк

 

 

Сокальська Агенція  Регіонального Розвитку, Головне Управління економіки та промислової політики, Центр розвитку соціального підприємництва, проводить робочу зустріч на тему: "Механізми підтримки малого та середнього бізнесу, розвиток соціального підприємництва на Львівщині."
Дата:
16 січня 2011 року.
Місце: Львівська Обласна Державна Адміністрація, вул. Винниченка 18, ауд. № 412.
Початок: 11.00 год.
Модератор: Музичук Оксана - експертпроекту.
Під час заходу буде проведено Презентацію Концепції розвитку соціального підприємництва
у Львівській області, ознайомлено із проектом порядку використання коштів обласного бюджету для часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами. Обговорено та розроблено пропозицій до регіональної та районних програм підтримки малого підприємництва.

10.30-11.00 - Реєстрація учасників.

11.00-11.15 - Вступне слово – Матолич Б. М.  -  перший заступник голови ЛОДА; Стасів  Л. В.  - Український фонд підтримки підприємства (м.Київ);

11.15-11.30 - Інформація про проект Фонду Східна Європа, Британської Ради в Україні  - Костюк Г. І. – директор Сокальської Агенції РР, Центр розвитку соціального підприємництва.

11.30-13.30 - Презентація проекту  Концепції розвитку соціального підприємництва у Львівській області  - Музичук О. Є. - експерт проекту; Досвід реалізації програм підтримки малого та середнього бізнесу Фондами Підтримки Підприємництва – Богатирьов І. О.  - голова наглядової ради Українського фонду підтримки підприємства (м.Київ); Соціальне підприємництво, як шлях до зайнятості безробітного населення – Рісний О. П. –  директор центр зайнятості  м. Львів; Обговорення  та  внесення пропозицій до заходів  регіональної та  районних програм малого та середнього бізнесу в контексті Концепції СП  – Костюк Г. І. – директор Сокальської Агенції РР; Польовий М. О. – заступник начальника Головного управління економіки та промислової політики;

13.30-14.00 - Підведення підсумків, обговорення наступних кроків. Ухвалення   Резолюції, щодо підтримки малого та середнього бізнесу на Львівщині; 

14.00 - Неформальне спілкування.

Учасники:  Український Фонд підтримки підприємництва, Головне Управління економіки та промислової політики, Сокальська Агенція регіонального розвитку,  представники районних  управлінь економіки, громадських організацій, бізнес-асоціацій, профспілок, бізнесу, експерти, ЗМІ, представники комісії з питань  інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності та розвитку підприємництва ЛОР.

^

Ганна Костюк
Сокальська АРР

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
23:04, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567