** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::17.12.2016

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    17 грудень 2016 року

Пошук в новинах   

влада

~1~

Відбулось позачергове засідання 14 сесії Сокальської районної ради

У п`ятницю,16 грудня,відбулось позачергове засідання 14 сесії районної ради. Перед початком роботи голова ради Микола Пасько ознайомив присутніх з оновленою версією системи електронного голосування "Голос".

Під час затвердження порядку денного єдина поправка була від голови ради - це зняти з питання про "Про застосування дисциплінарного стягнення до генерального директора комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Сокаль» Новацького О.Є.". Микола Пасько пояснив, що " Сокальська районна рада провела необхідні процедурні моменти, звернулась до Національної агенції з питань запобігання корупції. З відти було надано роз`яснення, що в діях генерального директора ТРК "Сокаль" Олександра Новацького були присутні ознаки порушення антикорупційного законодавства щодо виплати премії близькій особі (дружині)." Дане питання було вирішено винести на розгляд сесії. Однак,  у зв`язку із тим, що генеральний директор визнав свою провину і подав уже відповідні документи на виправлення ситуації  та написав відповідні пояснення, дане питання зняли з порядку денного.

Далі районні обранці внесли зміни в  Програму сприяння матеріально-технічного забезпечення Великомостівського кінологічного навчального центру Державної Прикордонної Служби України. Заступник командира прикордонної комендатури швидкого реагування кінологічного навчального центру з озброєння і техніки підполковник Сергій Нечипуренко пояснив, що просять депутатський корпус підтримати частину у придбанні шиномонтажного та балансувального обладнання на суму 60 тис. грн. Депутати одноголосно підтримали дане рішення.

У наступному питанні депутати надали згоду на придбання трьох комп`ютерів для управління казначейства у Сокальському районі. Таке звернення надійшло від начальника управління, оскільки в результаті хакерської атаки на інформаційно-телекомунікаційну систему було виведено з ладу 10 комп`ютерів. В результаті чого блокується уся робота бюджетної системи району. Після депутатських дискусій викликаних тим, що дана установа є державною структурою і кошти не повинні виділятись з району, все ж таки депутати підтримали дане рішення.

Далі депутати внесли зміни до показників районного бюджету. Даний проект рішення націлений на забезпечення фінансування заробітних плат та інших необхідних видатків до кінця року, зазначила начальник фінуправління Сокальської РДА Галина Леонова. Серед основних змін, які підтримали депутати -  виділення коштів на заробітну плату освітянам та медикам.

На позачерговій сесії депутати встановлення тарифів на теплову енергію для потреб бюджетних установ та інших споживачів (крім населення) ТОВ "Енергетична ефективність України;  передали  з комунальної власності району у комунальну власність територіальної громади будівлю в м.Великі Мости та розглянули і підтримали питання "Щодо підтримки мораторію (заборони) на експорт лісоматеріалів у необробленому вигляді".

На цьому завершила свою роботу позачергова сесія Сокальської районної ради.



^

Юлія Сорочук
_

Відео від "Сокаль і Сокальщини"

позачергова ХIV сесія VII скликання Сокальської міської ради

13 грудня відбулось позачергове засідання 14 сесії міської ради. У залі зареєструвалось 18 депутатів, а у зв`язку із закордонним відрядження міського голови сесію вів секретар ради Ігор Сидор.

http://www.sokal.lviv.ua/novyny-new__4740.html

^

Адміністратор
-

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
01:53, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567