** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::19.08.2008

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    19 серпень 2008 року

Пошук в новинах   

влада

18 серпня  т.в.о. голови  Сокальської райдержадміністрації І.Бережницький провів нараду з керівниками управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, ряду підприємств та організацій району. Під час наради обговорили питання про: виконання районного бюджету за 18 днів серпня й за 8 місяців поточного року; про виконання місцевого й районного бюджетів; про виконання планових показників пенсійного фонду; про роботу управління агропромислового розвитку.


Як повідомив П. Шпряха- заступник начальника ДПІ у Сокальському районі, станом на 15 серпня  ДПІ у Сокальському районі прогнозні показники до зведеного бюджету виконано на 80,5%. В тому числі прогнозні показники до Державного бюджету виконано на 67,3%, до місцевого бюджету виконано на 97,3%. Найбільшими платниками податків до Державного й місцевого бюджетів за два тижні поточного місяця є: ДВАТ шахта "Надія", ВП шахта "Відродження" ДП Львіввугілля, ДП "Борокський спиртовий завод". Заступник начальника Пенсійного фонду в Сокальському районі Т.Бородкіна доповіла про фінансування пенсій в повному обсязі. При плані8,8 млн.поступило 2,7 млн. По липню держава дофінансовує 60%, власних надходжень-40%.


^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
09:10, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567