** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::19.11.2017

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    19 листопад 2017 року

Пошук в новинах   

суспільство

Кінологічна служба запрошує молодь на військову службу
Кінологічна служба запрошує молодь на військову службу

Кінологічна служба запрошує молодь на військову службу

Кінологічна служба Львівського прикордонного загону запрошує цивільну молодь на військову службу за контрактом на посади інспекторів прикордонної служби-інструкторів (кінологів). Про це повідомив Львівський прикордонний загін.

У повідомлення сказано: “Усіх, хто бажає служити Україні на державному кордоні пліч-о-пліч із надійним помічником зелених беретів – службовою собакою, хто готовий пройти спеціальне навчання (терміном 5 місяців) у Кінологічному навчальному центрі Держприкордонслужби України в місті Великі Мости, та любить і розуміє прадавнього помічника людини запрошуємо на військову службу”.

Окрім, передбачених законодавством України соціальних гарантій та пільг військовослужбовцям, персоналу який проходить службу на кінологічних посадах виплачується додаткова 10% надбавка до посадового окладу за роботу з службовою собакою, також гарантується проходження служби в ДПСУ виключно на посадах інструкторів-кінологів, а після навчання в Кінологічному Навчальному Центрі випускники отримують диплом державного зразку. Після прийому на службу за контрактом військовослужбовці прикордонного загону будуть направлені на навчання за фахом у Кінологічний навчальний центр. Курси підготовки проводяться двічі на рік, взимку та влітку.

На теперішній час,  на західному кордоні України службові собаки прикордонників готуються та використовуються у службі за такими категоріями. Спеціальні: з них – щодо пошуку наркотичних речовин, або зброї (вибухівки), або тютюнових виробів; розшукові: з них – щодо пошуку, переслідування, затримання та конвоювання людини (порушників кордону), як на зеленому кордоні так і у автомобільних транспортних засобах (залізничному транспорті) в пунктах пропуску через кордон. В Держприкордонслужбі України для дресирування та застосування в охороні кордону використовуються здебільшого собаки мисливських порід, зокрема спанієлі, ягдтер’єри, фокстер’єри, лабрадори всіх різновидів. Також незмінними помічниками прикордонників є німецькі, східноєвропейські та бельгійські (малінуа) вівчарки всіх різновидів.

В період 2017 року на ділянці Львівського прикордонного загону за допомогою службових собак було затримано 20 порушників державного кордону, виявлено 60 кг наркотичних речовин, 70 одиниці зброї та 969 набоїв, а також контрабандних тютюнових виробів на загальну суму майже 2 млн гривень”. Вимоги до кандидата – призовний вік (18-40 років), освіта не нижча за повну середню, придатний до військової служби за станом здоров`я та професійно-психологічними якостями.

Детальніше звертайтесь за довідками до Окремого регіонального центру комплектування – м. Львів, вул. Личаківська, 74, тел. (032) 239-00-68. Обов’язково наголосити про бажання проходити службу на посаді інспектора – кінолога на ділянці Львівського прикордонного загону.

^

радіо Сокаль

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
03:18, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567