** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::20.01.2006

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    20 січень 2006 року

Пошук в новинах   

анонс

Виборчий штаб Українського Народного блоку Костенка і Плюща у Сокальському районі у неділю планує провести громадські збори виборців району. На ньому буде обговорюватись питання ініціативи Української народної партії про проведення всеукраїнського референдуму щодо зняття депутатської недоторканості з депутатів всіх рівнів. Про це повідомили у виборчому штабі блоку.

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

економіка

Подачу гарячої води мешканцям Сокаля на період холодів буде тимчасово припинено. Зараз позначка термометра знаходиться поза 20 градусів, відтак повстало питання організації нормального теплопостачання. На нараді з міським головою, керівниками “Сокальжитлокомунсервіс” та “Сокальтеплокомуненерго” було вирішено першочергово забезпечити теплом помешкання, а гарячу воду – аби не створювати складної ситуації з використанням газу – тимчасово не подавати. Відновлено графік з гарячого газопостачання буде в разі підвищення температури повітря за вікном до -10 градусів.

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

економіка

Для того аби прийшло тепло в помешкання селян Волиці Двірцівської сільради у п’ятницю відбулося офіційне запалення факелу на газопроводі, що символізувало прихід блакитного палива в село. В урочистостях взяли участь керівництво Сокальського району, представники місцевого інтернату, сільради, газового управління та населення Волиці.

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

освіта

У п’ятницю було призупинене навчання у загальноосвітніх закладах району. Відповідне розпорядження підписав голова Сокальської РДА О.Солодяк. Це зроблено в зв’язку із зниженням температури повітря поза -20 градусів по Цельсію, згідно державних санітарних правил і норм та рекомендацій Міністерства освіти і науки України. Навчання відновиться, як тільки температура повітря буде вищою за вказану норму.

^служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

суспільство

21 січня відбудеться зустріч членів Сокальської районної асоціації інвалідів з представниками районної організації ГП “Пора”. В її ході будуть обговорені питання, які найбільше турбують неповносправних, пропозиції по виходу з складних ситуацій, в які систематично потрапляють інваліди на Сокальщині. Планується також вислухати пропозиції представників асоціації по кандидатурах депутатів до місцевих рад району та міста Сокаль, які можуть бути залучені в списки від районної організації партії “Пора”. За даними організаторів зустрічі, вона відбудеться в суботу на 14 годину в приміщенні їдальні “Карітас-Сокаль”, що на Героїв УПА, 11.

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
17:11, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567