** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::20.02.2009

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    20 лютий 2009 року

Пошук в новинах   

економіка

 

   


   В Сокальській Агенції працює Центр допомоги мігрантам, центр входить до мережі  неурядових організацій України, які працюють в сфері протидії торгівлі людьми.Ця мережа підтримується представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні.

 

   Однією з причин торгівлі людьми є необізнаність з проблемами, які виникають під час нелегального працевлаштування за кордоном. Особливо це стосується молоді з малих населених пунктів. Тому одним з основних напрямків роботи організації є проведення інформаційних кампаній з питань запобігання торгівлі людьми в навчальних закладах міст та сіл Сокальського району.

 

Сокальський Центр допомоги мігрантам – проводить превентивну роботу із запобігання торгівлі, допомагає потерпілим, а також співпрацює з працівниками міліції, суду, прокуратури, від яких залежить вирішення притягнення до кримінальної відповідальності осіб, винних у торгівлі людьми. Центр проводить круглі столи, семінари, тренінги за участю правоохоронців, вчителів, медиків, соціальних працівників.

 

Ознаки за якими можна вважати, що людина потерпіла: найм, перевезення, передача,приховування або одержання осіб, шляхом погрози або застосування сили чи інших форм примусу, насильницького викрадення, обману, шахрайства, зловживання владою або безпорадним станом або наданням чи отриманням плати чи вигоди для досягнення згоди особи, яка має владу над іншою особою, з метою експлуатації. Експлуатація включає в себе як мінімум експлуатацію проституції інших або інші форми сексуальної експлуатації, примусову працю чи послуги, рабство чи подібну до рабства практику, поневолення або вилучення органів;

 

За рік співпраці із міжнародною організації Сокальська Агенція допомогла більш, як 50 потерпілим від торгівлі людьми особам в їх розшуку, поверненні та реінтеграції.


^

Ганна Костюк
Сокальська АРР

економіка

 

Сокальська Агенція, Сокальський будинок учнівської творчості, Районний Учнівський Парламент лідерів шкіл Сокальського району організували робочу зустріч.

 

Зустріч стосувалася підготовки та випуску українсько-польської газети «Пісемко», над якою буде працювати Учнівський парламент та польська організація "Niwa".


 

Польська партнерська організація «NIWA», уже три роки співпрацює із Сокальською Агенцією, на 2009 рік заплановано співпрацю із польсько-українською молоддю, а також  випуск молодіжної польсько-української газети «Пісемко». Заплановано також розширювати  міжнародну волонтерську співпрацю із молодіжними лідерами Литви,Білорусії, Німеччини, Росії, яка буде полягати в обміні досвідом, промоціїкультурно – історичної спадщини регіонів, покращенні екологічної ситуації ін.


 

Сокальською Агенцією буде проведено ряд тренінгів для лідерів Учнівського Парламенту на тему: «Написання проектів», для підвищення їх рівня знань та в подальшому  участі в міжнародних проектах та програмах.

 

 

^

Ганна Костюк
Сокальська АРР

економіка

 

Кредитна спілка “Вигода” запрошує

Шановні співвласники!

 Запрошуємо Вас взяти участь у загальних звітно-виборних зборах, які відбудуться 29 березня 2009 року в приміщенні Народного Дому м. Стрия (вул. Народна, 8).

 

Порядок денний:

 

1. Заслуховування та затвердження порядку денного.

2. Ознайомлення з резолюцією загальних зборів 2008 р.

3. Заслуховування та затвердження звіту спостережної ради

4. Заслуховування та затвердження звіту кредитного комітету.

5. Заслуховування та затвердження звіту правління.

6. Заслуховування висновку ревізійної комісії.

7. Висновок аудитора.

8. Заслуховування та затвердження річної звітності та результатів діяльності КС за звітний рік.

9. Прийняття рішення про порядок розподілу доходу та покриття збитків КС “Вигода”.

10. Про розподіл нерозподіленого доходу за результатами роботи у 2008 р.

11. Про бюджет кредитної спілки “Вигода” на 2009 рік.

12. Обрання та відкликання членів спостережної ради та ревізійної комісії.

13. Прийняття резолюції.

14. Різне.

Реєстрація учасників з 13:00

Початок зборів о 14:00


 

 

^

Жанна Журавінська
кредитний інспектор КС "Вигода"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
12:06, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567