** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::20.06.2019

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    20 червень 2019 року

Пошук в новинах   

культура

18 червня відкрила двері для своїх читачів оновлена бібліотека в селі Карів
18 червня відкрила двері для своїх читачів оновлена бібліотека в селі Карів

18 червня відкрила двері для своїх читачів оновлена бібліотека в селі Карів

18 червня в селі Карів, в місцевому Народному домі, пройшли урочистості з нагоди відкриття оновленого бібліотечного приміщення. Майже 5 тисяч книжок отримали нову домівку, а читачі – сучасні та комфортні умови для перебування в читальному залі. Адже завдяки підтримки Сокальської районної та Карівської сільської рад, ПП «Західний Буг» та громаді села був зроблений ремонт двох кімнатах, придбані нові меблі для того, щоб бібліотека набула ошатного та привабливого вигляду, стала популярним місцем відпочинку і цікавого дозвілля громади. Також, завдяки районній і державній програмам були поповнені фонди новими книгами.

Привітати жителів Карова і завідуючу бібліотекою Надію Білоцеркович із такою подією приїхали запрошені гості: голова Сокальської районної ради Микола Пасько, начальник відділу з питань культури, охорони культурної спадщини, туризму та релігії Сокальської райдержадміністрації Руслана Антонюк, директор Сокальської централізованої бібліотечної системи Христина Дасюк  та завідувач організаційно-методичним відділом Сокальської центральної районної бібліотечної системи  Галина Хорташко.

    

Місцевий священник УГКЦ Богдан Гринда освятив нове приміщення. До слова запрошували гостей та представників сільської громади. Багато теплих слів було сказано на адресу завідуючої бібліотеки Надії Білоцеркович, яка активної займається із дітьми, залучає їх до читання, організовує та проводить багато патріотичних заходів.

Зокрема голова Сокальської районної ради Микола Пасько відзначив, що бібліотека в селі Карів є однією з кращих в районі: «Завдяки великій колективній праці оновлено це приміщення і бібліотека стала привабливішою для користувачів. Кожен, хто завітає в цю установу із задоволенням може користуватись її послугами. І це є прикладом для інших громад. Адже бібліотеки завжди були осередком української культури»

Господиня свята Надія Білоцеркович висловила слова вдячності всім, хто долучився до відкриття оновленої установи.

   

На завершення маленькі читачі бібліотеки подарували гостям кілька пісенних композицій. Також була показана презентація про історію розвитку сільської бібліотеки в Карові.

^

Сокальська Районна рада
Сокальська Районна рада

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
13:17, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567