** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::21.05.2008

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    21 травень 2008 року

Пошук в новинах   

влада

17-18 травня делегація з м.Сокаля на чолі з міським головою П.Савчуком та у складі представників міської ради, районної Агенції регіонального розвитку, ТРК "Сокаль", громадських організацій побувала у м.Ополє Любельське (РП), де взяли участь у міжнародній конференції на тему "Розвиток туризму на шляху до транскордонної співпраці".


Вони представили Сокальщину, її культурні та історичні пам"ятки, можливі маршрути для туристів. Окрім цього сокальчани зустрілися з керівниками гміни та представниками місцевого туристичного бізнесу, відвідали культурні пам`ятки, ознайомилися з розвитком краю, побували на концерті духового оркестру Війська Польського.

^

РДА
Сокальська РДА

влада

20 травня т.в.о. голови Сокальської райдержадміністрації І.Бережницький провів засідання районної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат з наступним порядком денним: про стан погашення боргів по платежах до місцевого бюджету та виплати заробітної плати на підприємствах району; звіти керівників підприємств про стан погашення заборгованості по виплаті заробітної плати і платежів до бюджету.


 У ньому взяли участь заступник голови райдержадміністрації О.Зарічна, прокурор району В.Мисяк, начальник управління економіки Н.Лагода, заступники начальника ДПІ П.Шпряха та інші. На засідання комісії були запрошені керівники ВК – 47; ВАТ «Елегал»; ВАТ «Червоноградська автобаза»; ТзОВ «Україна»; ВАТ «СШСМНП»; ЖКВ м.Великі Мости; ЖКВ м.Белз; ДП «Автобус».


Було вирішено: ВАТ «Елегал» до 27.05.2008 року повністю погасити заборгованість із виплати заробітної плати. У випадку невиконання поставленого завдання рекомендувати прокурору Сокальського району скласти додатковий припис, службі безпеки відслідковувати рух усіх коштів підприємства; ВАТ «Червоноградська автобаза» повідомити всіх основних дебіторів (ДП «Львіввугілля», ДП «Волинь вугілля», ЗАТ «Львівсистеменерго») про необхідність в тижневий термін погасити свої заборгованості перед ВАТ «Червоноградська автобаза».


 У випадку невиконання поставленого завдання рекомендувати  керівництву з 01.06.2008 року припинити надання транспортних послуг цим підприємствам; ТзОВ «Україна» до 27.05.2008 року повністю погасити заборгованість із виплати заробітної плати.


^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
14:25, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567