** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::21.07.2015

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    21 липень 2015 року

Пошук в новинах   

влада

В райдержадміністрації обговорили діяльність МКП „Сокальтеплокомуненерго”.

21 липня голова Сокальської райдержадміністрації Олег Кожушко провів нараду з питання підготовки до опалювального сезону 2015-2016 років. Присутні, зокрема, обговорили, стан фінансово-господарської діяльності МКП „Сокальтеплокомуненерго”. Як прозвучало на нараді, при 90% оплаті та заборгованості населення за надані послуги теплопостачання у 2015 році в сумі 457,2 тис. гривень, загальна заборгованість підприємства, станом на 1 липня, становить 5 млн. 075,3 тис. грн.. З метою встановлення об”активного стану фінансово-господарської діяльності МКП „Сокальтеплокомуненерго” райдержадміністрація звернулася до районної прокуратури з проханням провести комплексну ревізію на підприємстві.

^

РДА
Сокальська РДА

економіка

На Сокальщині зменшується заборгованість із виплати зарплати.

Зокрема станом на 1 липня вона становила 29 мільйонів 329 тисяч 500 гривень, що майже на 2 мільйони менше ніж у червні.

Окрім того завдяки виплаті зарплати за травень шахтарям, впродовж першої половини липня, заборгованість ще зменшилась на 12 мільйонів гривень. Про це радіо «Сокаль» повідомила начальник відділу контролю управління соцзахисту населення СРДА Галина Бурчало. За її даними на початку липня ДП «Львівугілля» мало заборгованість по зарплаті в сумі 12 мільйонів 234 тисяч гривень і вже станом на 20 липня повністю її погасило.

Також трохи зменшила свої борги перед працівниками і Львівська вугільна компанія. У липня вони виплатили робітникам 1 мільйон 519 тисяч гривень і їх загальна заборгованість становить – майже 13 мільйонів гривень.

Окрім того, залишаються в Сокальському районі традиційними боржниками ПП «Престиж авто» і підприємство-банкрут Червоноградська автобаза.

До речі, як додала Галина Бурчало, в липня вже відбулось засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із виплати зарплат, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. На нараду були запрошені керівники підприємств-боржників. Зокрема, в.о. заступника директора з економіки і фінансів, начальник фінансового відділу ДП «Львівугілля» Микола Мисак надав присутнім складений графів виплати зарплати шахтарям і пообіцяв його дотримання. < /p>

^

Радіо "Сокаль"

служба інформації
ТРК "Сокаль"

суспільство

Чорнобильці продовжують акцію протесу у Львові

Під стінами ЛОДА продовжується безстрокова акція чорнобильців, яка спрямована на те, щоб влада врешті-решт звернула увагу на проблеми учасників та ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, які в основному стосуються їх фінансового забезпечення та соціального захисту.

Як повідомив радіо «Сокаль» один із організаторів акції, голова Сокальської районної організації «Союз Чорнобиль Сокальщини» Роман Богун, вже з 16 липня вони перебувають біля облдержадміністрації, де встановили свій намет. Спочатку він був лише один, але вже сьогодні, львівські організації планують встановити ще 2 свої палатки. Загалом, до сокальських чорнобильців, які є ініціаторами проведення цієї акції протесту, долучилось чимало інших організації з Волині, Львова та Прип’яті.

На сьогодні люди чекають результатів від поїздки представників влади Львівщини до Києва. За словами Романа Богуна, в столиці перебувають представники ЛОДА по соціальних питаннях, керівник головного управління Пенсійного Фонду України у Львівській області, які повинні донести вимоги людей до уряду. Загалом протестувальники налаштовані доволі рішуче і не збираються зупиняти акцію доки влада їх не почує і не виконає усі вимоги.

^

Радіо "Сокаль"

служба інформації
ТРК "Сокаль"

суспільство

В Сокальському районі триває оздоровча компанія 2015 року.

Як повідомила головний спеціаліст з питань сімейної політики управління соціального захисту населення РДА Ольга Скребуха за кошти обласного бюджету придбано путівки для оздоровлення дітей учасників АТО. Тобто, один з батьків, який бере (брав) участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей, має право на безоплатне отримання путівки на оздоровлення своїх дітей віком від 7 до 17 років, а віком від 4 до 7 років - у супроводі одного з батьків. Також, бажаючі мали змогу отримати путівки в табори, які знаходиться у Дрогобицькому районі. Станом на 17 липня близько 80 дітей пільгових категорій Сокальщини змогли отримати путівки та оздоровитись в таборах і санаторіях на морі та в межах Львівської області, а також 16 дітей учасників АТО.

^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
17:27, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567