** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::22.04.2011

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    22 квітень 2011 року

Пошук в новинах   

влада

зустріч з представниками благодійної фундації <Голландія - Україна. Гуманітарна допомога і транспорт> з Нідерландів
зустріч з представниками благодійної фундації <Голландія - Україна. Гуманітарна допомога і транспорт> з Нідерландів
20 квітня голова Сокальської райдержадміністрації Микола Мисак провів зустріч з представниками благодійної Фундації "Голландія - Україна. Гуманітарна допомога і транспорт" з Нідерландів. У ній взяли участь голова районної ради Ігор Дацюк, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Катерина, координатор проектів благодійної Фундації "Голландія- Україна. Гуманітарна допомога і транспорт" Адріан Гармсен, волонтери представники районної Асоціації інвалідів та інші. (Довідка: Адріан Гармсен є представником Фундації в Сокальському районі з 1998 року.

За цей час, завдяки А. Гармсену, привезено 280 тонн гуманітарного вантажу: комп"ютери, меблі, шкільні меблі, сантехніка, фарби, керамічна плитка, лікарняні ліжка ,постільна білизна, одяг, іграшки, тренажери, інвалідні візки та інше.  Надано допомогу: Лешківському психоневрологічному інтернату, Сокальській центральній районній лікарні, Товариству Червоного Хреста, Сокальській  районній асоціації інвалідів, Благодійному фонду "Карітас", дитсадкам, школам №№ 1,2,3,4,5 м. Сокаля, а також сільським школам (Забужжя, Варяж, Жвирка, Княже, Стенятин, Тартаків, Лучиці, Волиця, Реклинець).

 В м. Сокалі реалізовано спільний проект Фундації та районної Асоціації інвалідів по створенню Центру реабілітації для неповносправних осіб Сокальського району "Промінь надії", який був відкритий 16 жовтня 2009 року).

Голова райдержадміністрації Микола Мисак подякував представникам благодійної Фундації "Голландія - Україна. Гуманітарна допомога і транспорт" за плідну співпрацю, вручив грамоти та пам"ятні подарунки. Він також повідомив, що райдержадміністрація звернулася з офіційним листом до Львівської облдержадміністрації з проханням відзначити Подякою обласної державної адміністрації Адріана Гармсена.

^

РДА
Сокальська РДА

освіта

З метою залучення учнівської молоді до природоохоронної та дослідно- експериментальної роботи в галузі лісового господарства, збереження біологічного різноманіття лісових екосистем 18 квітня 2011 року на базі Ульвівського НВК «ЗШ І-ІІ ст. - дитячий садок» проведено районний конкурс на краще  шкільне лісництво.
 
 

районний конкурс на краще  шкільне лісництво
районний конкурс на краще шкільне лісництво

  У конкурсі взяли учнівські лісництва  6 шкіл: Дібровської, Домашівської, Карівської ЗШ І-ІІ ст., Ульвівського НВК «ЗШ І-ІІ ст.-дитячий садок», Перетіцької ЗШ І-ІІІ ст.,  Реклинецької ЗШ І-ІІІ ст., пріоритетним напрямком розвитку яких є «шкільне лісництво».За підсумками 7 етапів конкурсу , на яких учні продемонстрували  теоретичні та практичні знання з основ лісівництва, біології рослин та тварин переможцями стали : І- місце-  шкільне лісництво Ульвівського НВК «ЗШ І-ІІ ст.-дитячий садок», ІІ місце – шкільне лісництво Дібровської ЗШ І-ІІ ст., ІІІ місце – шкільне Домашівської ЗШ І-ІІ ст.
 
    Шкільне лісництво Ульвівського НВК «ЗШ І-ІІ ст.-дитячий садок» представлятиме наш район на обласному конкурсі на краще шкільне лісництво.

^

дописувач
-

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
01:56, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567