** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::22.07.2005

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    22 липень 2005 року

Пошук в новинах   

суспільство

Проект громади Сокальщини: “Добробут кожної людини - запорука демократії”, який втілюється на наших теренах програмою Демократизація України: програма малих проектів, презентував сьогодні чергову “зустріч з цікавими людьми”. Акція власне була організована благодійно - мистецькою фундацією Анатолія Покатюка, яка працює у рамках проекту.

Цього разу захід відбувся на базі відпочинку “Ровесник”. Героями зустрічі стали працівники телерадіокомпанії “Сокаль”, зокрема генеральний директор компанії Микола Пасько та редактор відділу інформації Олександр Новацький. Також у зустрічі взяла участь менеджер проекту Мар`яна Яремчук.

Слухацьку аудиторія налічувала близько 50 старшокласників. Зустріч відбулася у формі діалогу, у ході якого молодь задавала представникам телерадіокомпанії свої запитання. Слухачам цікаво було дізнатися як про особливості роботи радіокомпанії “Сокаль” зокрема, так і про радіо загалом. До речі, учасники зустрічі також поспілкувалися з групою неповносправних дітей зі Львова та Ужгорода, яким поставлено діагноз – дитячий церебральний параліч.

служба інформації ТРК “Сокаль

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

суспільство

Чергова нарада з перевізниками під керівництвом заступника голови Сокальської райдержадміністрації Володимира Слободяна відбулася сьогодні. На засіданні традиційно опрацювали протокол за минулий робочий тиждень та обговорили поточні робочі питання. У ході наради також розглянули скарги мешканців району на роботу перевізників. 3 скарги стосувалися перевезень на маршрутах “Сокаль – Княже” і “Сокаль – Спасів”, перевізника приватного підприємця “Кінаха”, повідомила нам начальник юридичного відділу Сокальської адміністрації Надія Романчук. Тут мова йшла про порушення графіків руху транспорту та переповнення машин пасажирами.

Також надійшло 2 усні скарги щодо роботи перевізників ТзОВ “Скорпіон” та дочірнього підприємства “Транссервіс”, які працюють відповідно по споріднених маршрутах “Червоноград – Старгород” та “Сокаль – Тудорковичі”. Так, протягом 16, 17 і 18 липня на цих маршрутах був відсутній транспорт. Тобто 5 населених пунктів на ці три дні повністю залишися без перевезень.

Всі вищезгадані перевізники отримали попередження, за яким вони зобов`язані у місячний термін виправити недоліки свої роботи.

 

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
17:28, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567