** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::22.10.2015

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    22 жовтень 2015 року

Пошук в новинах   

влада

Відбулася остання 46 сесія Сокальської міської ради шостого скликання
Відбулася остання 46 сесія Сокальської міської ради шостого скликання

Відбулася остання 46 сесія Сокальської міської ради шостого скликання

У четвер, 22 жовтня, в Сокальській міській раді відбулася 46 сесія шостого скликання, яка стала останньою сесією перед виборами місцевих депутатів.

До порядку денного було включено 9 питань, зокрема про внесення змін до показників бюджету міста Сокаль на 2015 рік (доповідала Ділай Л.М.), про затвердження розпоряджень міського голови (доповідала Ділай Л.М), про внесення змін до рішення сесії Сокальської міської ради(доп. Чернявська Х.М.), про внесення змін до статуту КП «Сокальжитлокомунсервісу» та КП «Сокальводоканал» (доп. Климчук О.Ф.), про перепрофілювання спецгрупи компенсуючого  типу для дітей із затримкою психічного розвитку в групу загального розвитку у ДНЗ №9 (доп. Зарічний Б.С.), земельні питання, а, також, розглядали депутатські запити, звернення, заяви та скарги мешканців міста.

Депутати затвердили внесення змін до показників бюджету, а саме: виділення коштів на капітальний ремонт системи водопостачання і водовідведення житлових будинків по вулиці Чайковського буд.44 та  буд. 46а;  капітальний ремонт приміщення Сокальського центру і служб  молоді по вул. Шептицького, 61; капітальний ремонт житлового будинку на пл. Січових Стрільців, 2;  виділення коштів для міської програми соціального захисту окремих категорій населення на 2015-2016 рр. (на електрообігрівачі) та ін.

Опісля, депутати зібрались перед приміщенням Сокальської міської ради на загальне фото для історії.

^

Юлія Сорочук
_

влада

Створено робочу групу із сприяння проведенню виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року.

З метою забезпечення дотримання конституційних виборчих прав громадян, прозорості та відкритості виборчого процесу, здійснення необхідних та своєчасних заходів з підготовки до місцевих виборів та моніторингу стану матеріального забезпечення виборчих комісій, надання їм практичної допомоги розпорядженням голови Сокальської райдержадміністрації створено робочу групу із сприяння проведенню виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року. До складу робочої групи увійшли начальники та спеціалісти ряду структурних підрозділів райдержадміністрації, а також керівники районного відділу ГУ Державної міграційної служби України у Львівській області, головний лікар КЗ СРР ЛО "Сокальська центральна районна лікарня", голова районного суду та інші.

^

РДА
Сокальська РДА

суспільство

У Червонограді горів автомобіль

У Червонограді горів автомобіль
У Червонограді горів автомобіль

22 жовтня, о 3.06 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в місті Червоноград по вулиці Б. Хмельницького, в автомобілі «Renault Kangoo». Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

Вогнем знищено моторний відсік автомобіля, пошкоджено лобове скло та лакофарбове покриття капота і передніх крил. Причини займання встановлюються. < /p>

^

Радіо "Сокаль"

служба інформації
ТРК "Сокаль"

спорт

Юні каратисти з Великих Мостів стали чемпіонами та призерами України

Юні каратисти з Великих Мостів стали чемпіонами та призерами України
Юні каратисти з Великих Мостів стали чемпіонами та призерами України

Днями в Карпатах у містечку Ворохта відбувся Чемпіонат  України з карате, де честь Сокальського району представляли та відстоювали спортсмени спортивного клубу “GEPARD”, що у м. Великі Мости.

Команду юних каратистів представляло четверо хлопців: Володимир Музика, Мар’ян Васько, Володимир Кісілевич, та найменший представник восьмирічний Максим Осінський. По при велику конкуренцію та серйозну боротьбу на татамі наші каратисти вперше зуміли стати чемпіонами та призерами України.

Володимир Музика став чемпіоном України у категорії 9 років. Мар’ян Васько – чемпіон України у категорії 10-11 років. Максим  Осінський виборов  ІІІ місце у категорії 8 років. Володимир Кісілевич мав нагоду поборотись за третє місце. Поєдинок був рівним і у Володі були шанси, та нажаль наприкінці суперник вирвав перемогу, посунувши Володю на четверте місце.

^

Радіо "Сокаль"

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
10:47, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567