** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::22.12.2007

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    22 грудень 2007 року

Пошук в новинах   

влада

Проблема подачі тепла в Сокалі надалі загострюється. Борги комунального підприємства «Сокальтеплокомуненерго» за використаний газ з початку жовтня збільшилися на понад півмільйона гривень і на 18 грудня складає 786 тисяч 600 грн.

Оплата населення за надані КП послуги з початку опалювального сезону складає 27,4% від нарахованого.

В разі, якщо підприємство не зможе погасити борги, йому не дадуть необхідних лімітів газу, отже місто залишиться без тепла. Аби не допустити цього, КП буде вживати досить жорстких заходів, аж до відключення найбльших боржників від тепплопостачання.

Про це йдеться у зверненні підприємства до мешканців Сокаля, яке озвучив в.о. директора «Сокальтеплокомуненерго» Ігор Москалишин. Керівництво підприємства звертається до абонентів, якомога швидше провести розрахунки за надані послуги.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

влада

Кошти на впорядкування цвинтаря в Сокалі проплатив лише кожен 6 абонент "Сокальжитлокомунсервісу"


12 тисяч гривень надійшло на комунальне підприємство «Сокальжитлокомунесервіс» як сплата на утримання в Сокалі старого цвинтаря, хоча очікувалося, що ця сума буде приблизно в 70 тисяч. Про це радіо повідомив директор КП Богдан Леськів. Відповідно до рішення міської ради, мешканцям міста були розіслані квітанції з проханням оплатити 10 грн з сім’ї. Отримані кошти повинні бути використані на виконання робіт по благоустрою, в першу чергу – зрізання старих дерев.


Спільно із депутатською групою, підприємство проведело інвентаризацію дерев на цвинтарі. Для наведення порядку, потрібно було зрізати 92 дерева, 31 з них має доступ, до іншої – цн понад 60 – дістатись досить важко. Цього року, одержаних 12 тисяч грн були використані на зрізку 14 дерев.


Зараз КП «Сокальжитлокомунсервіс» спільно із депутатами міської ради проведуть інформаційну кампанію по даній ситуації, звернуться із подякою до тих, хто підтримав прохання, відтак звернуться до решта родин Сокаля, аби проплатили кошти на утримання міського цвинаря. За даними підприємства, оплату провів лише кожен 6 абонент.


^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

влада

20 грудня заступник голови Сокальської райдержадміністрації М.Христинич провела засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 70-ї річниці від дня народження В.Чорновола. У ньому взяли участь представники відділу культури та туризму, Народного дому, районної кіновідеомережі, відділу з питань внутрішньої політики, зв”язків з ЗМІ та громадськими організаціями, районної організації НРУ, Союзу Українок.

Як зазначалося на нараді, 14 грудня було підбито підсумки конкурсу учнівських робіт, присвячених 70-річчю від дня народження В.Чорновола, який проводився у 4 номінаціях: поетичні твори, малюнки, творчі роботи, проекти. У номінації “Поетичні твори” перше місце виборола учениця Угнівської школи А.Врубець, “Малюнки” – учениця Бутинської школи Х.Равлик, “Творчі роботи” – учениця Острівської школи С.Новіцька, “Проекти” – Великомостівська школа-ліцей.

23 грудня в Народному домі м.Сокаля відбудеться урочиста академія з нагоди ювілею за участю подружжя І. та І.Калинців, В.Парубія, Л.Сеника.

^

РДА
Сокальська РДА

погляди

І все таки , потрібно нам бути разом !!!

Приводом написання цієї статі стало два запитання одного змісту скерованих у мій адрес, різних людей у різних місцях . Перше після сесії міської ради, друге під час перевірки на підприємстві Датський текстиль. Ну що ти бігаєш, надриваєшся та тратиш нерви, невже віриш що можна щось змінити. Хочеш чогось добитися....??? Я хочу лишень одного-щоб покращилося життя наших людей,   але одного бажання мало. Потрібні дії які мають підтримувати самі люди . Не можливо робити добро тим, хто цього не хоче. Тому розуміючи, що не всі можуть бути лідерами. І не всі можуть очолювати боротьбу за покращення життя і відстоювання інтересів та підтримуючи народну мудрість, якщо ти в чомусь розумніший від мене, то керуй мною якщо ні, то слухайся мене. Хотілобся звернутися до не байдужих і мудрих .   Не так важливо яке місце Ви займаєте на даному етапі .лідера чи команду підтримки, головне не оставатись осторонь від проблем, приймати активну участь у суспільному житті. Кожне з цих місць має свою вагу.  А об`єднувати нас має дві речі. Перша, це те, що життя треба змінювати на краще хоча б ради наших дітей, і друга, розуміння того що ніхто не прийде і не зробить нам добре, це маємо робити ми!

 Свою впевненість в цих переконаннях хотілося б пояснити тим, хто ще на далі відноситься до песимістів та зневірених. Також хочеться щоб громада побачила та почула на скільки змінилися місцеві ради, на який новий рівень піднялися депутати районної та міської рад! Вже рідко хто не зрозумівши або не порахувавши піднесе руку при голосуванні. Пропало правило сліпого підтримування голів та начальників. І це не тільки заслуга самих депутатів, а в першу чергу тієї частини громадян які приймають активну участь в громадських слуханнях в прямих спілкуваннях з тими ж депутатами .вимагаючи від них, як своїх представників у владі, пояснень та дій. Тому активність роботи саме депутатів залежить від активності самої громади. Треба також зрозуміти і таку річ, що активність громади породжує публічність, чим більше запитань тим більше потрібно відповідей, а якщо це ще й "ГОЛОСНО" прозвучало велика вірогідність того що буде завдано удару по найбільшому злу нашого часу КОРУПЦІЇ!

Тому і хочу щоб ця стаття сприйнялася як заклик до спільних дій і розуміння "ЦІЛІ У НАС ОДНІ А ПІДТРИМКА ОДНИМ ОДНОГО ЦЕ ТА СИЛА ЯКОЇ ЧОМУСЬ ЗАВЖДИ НАМ БРАКУЄ"

З повагою депутат районної ради від Громадянської партії "ПОРА" Григорій Казанівський.



^

дописувач
-

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
17:16, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567