** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::23.01.2006

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    23 січень 2006 року

Пошук в новинах   

економіка

Далі про оперативну обстановку в регіоні:

20 січня о 09 год. 08 хв. в с. Межиріччя Сокальського району на шахті «Межирічанська» ДП «Львіввугілля» на глибині 460 м при доставці вантажів був затиснутий між вагонами робітник шахти, 1983 року народження. Внаслідок отриманих травм потерпілий помер в медпункті шахти, - інформує прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.

22 січня у селі Карові Сокальського району згорів дерев’яний житловий будинок. Під час пожежі загинув чоловік 1942 р.н., а його мати – отримала опіки I-II ступеня, – повідомили радіо «Сокаль» у Сокальському РВ УМНС України у Львівській області. Загальні збитки складають понад 24 тис. грн. Врятовано будівлю та майна на 15 тис. грн. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

20 січня на Сокальщині трапилося 3 пожежі. Так, о 14 годині в районну пожежно-рятувальну службу надійшло повідомлення з села Борятин, де горіла господарська будівля. Пожежа ліквідована силами підрозділу СДПЧ№30 м.Сокаль. Збитки складають близько 5 тисяч грн. Причини пожежі з’ясовуються.

О 14:40 надійшло повідомлення про пожежу в селі Межиріччя. Тут, за даними пожежно-рятувальників, горів дерев’яний житловий будинок. Через несправність пічного опалення повністю згорів дах площею 72 кв.м. А ввечері о пів на восьму в селі Жужеляни загорілася тимчасова господарська будівля – вагончик. Причина займання з’ясовується інспекторами Сокальського районного відділу МНС.

20.01.2006 року о 16.10 в смт. Жвирка в квартирі виявлено без зовнішніх ознак насильницької смерті труп М., 1979 р.н., жит. м. Сокаль, непрацюючого. Встановлено, що смерть потерпілого наступила в наслідок закритої черепно-мозкової травми у вигляді субдоральної гематоми правої частини мозку. Вжитими заходами за злочин затримані 4 особи - 1980 р.н. жит. м. Сокаль, 1979 р.н., жит. смт. Жвирка, 1976 р.н., жителька м. Сокаль, 1981 р.н. жит. села Радехiвського району, всі непрацюючі. Вказані громадяни затримані за фактом ведеться слідство.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

освіта

Дітям шкільного віку рекомендовано залишатись вдома через низьку температуру повітря. Проте, навчальний процес у школах Сокальського району не припиняється. Про це нас повідомив начальник районного відділу освіти Роман Монастирський. Нагадаю, минулого тижня стовпчик термометра впав на позначку поза 20 градусів нижче нуля. Відтак, голова РДА підписав розпорядження про призупинення навчання на період холодів.

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

культура

У неділю, 22 січня в Сокалі відбулися урочистості з нагоди Дня соборності України. В їх рамках в Народному домі пройшов святковий концерт за участю творчих колективів Сокальщини. А у Червоноградському музеї Палац Потоцьких відбулася концертна програма Мистецького об’єднання “Майстерня пісні” зі Львова. Концерт духовного співу називався “По рождеству”, в його програмі звучали давні українські колядки, щедрівки та вертеп. Як ми вже повідомили, це вже третя зустріч червоноградців та гостей міста з колективом “Майстерні пісні”. Дві попередні відбулися минулого року.

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

здоров'я

Зима з огляду на ситуацію внесла певні тенденційні корективи в трафік хворих у лікарнях. В Сокалі вже є кілька постраждалих внаслідок низької температури. З переохолодженням та обмороженими кінцівками в травмотологічне відділення Сокальської ЦРЛ потрапило дві особи. Про це радіо “Сокаль” повідомила начмед Марія Кріль. За її даними травматологія зараз повністю заповнена хворими з різноманітними діагнозами – від переломів до обмороження. В цілому ж, за словами Марії Кріль, в лікарняних палатах тепло – проведені додаткові заходи з енергозбереження, котельня працює в посиленому режимі.

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
18:37, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567