** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::23.02.2006

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    23 лютий 2006 року

Пошук в новинах   

політика

У середу в рамках Форуму громадських ініціатив “Сокаль.Вибір-2006”, зініційований міським проектом “Добробут кожної людини – запорука демократії” в нашому місті відбулась зустріч кандидатів в депутати до міської ради Сокаля з громадою. Були представлені п’ятірки політичних партій і блоків, що запропонували їх у своїх списках. Програми, з якими кандидати йдуть до місцевої ради, а також бачення вирішення окремих проблем міста. Ведучим зустрічі був заступник голови правління Львівської обласної громадської організації КВУ Андрій Гнида.

В ході маже трьохгодинної зустрічі 8 партій і блоків, що заявили себе до участі, говорили про вирішення проблем молодіжної політики, зокрема, працевлаштування молоді, благоустрою міста, реформи житлово-комунального господарства, сприяння розвитку малого та середнього бізнесу.

Представники громади задавали питання представникам політичних силі, а також отримали відповіді на них та на запитання ведучого. В цілому захід пройшов в конструктивній обстановці, зрештою усі політичні сили дійшли висновку, аби в майбутньому в міській раді належним чином працювати, слід об’єднати зусилля.

служба інформації ТРК “Сокаль”

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
18:24, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567