** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::23.11.2015

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    23 листопад 2015 року

Пошук в новинах   

влада

Відбулося засідання робочої групи
Відбулося засідання робочої групи

Відбулося засідання робочої групи

23 листопада заступник голови Сокальської райдержадміністрації Анатолій Василишин провів засідання робочої групи щодо моніторингу діючих договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення за межами населених пунктів у Сокальському районі. На засідання були запрошені представники ТзОВ „ВЕМО”, ВАТ „Елегал”, ТзОВ „Автономні джерела струму” та Благодійного фонду „Дитячі стежини”.

Робоча група рекомендувала даним підприємствам звернутися за одержанням дозволу на виготовлення технічної документації з нормативно-грошової оцінки земельних ділянок, які перебувають у них в оренді.

^

РДА
Сокальська РДА

суспільство

Сокальський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на військову службу за контрактом
Сокальський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на військову службу за контрактом

Сокальський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на військову службу за контрактом

Сокальський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на військову службу за контрактом громадян України призовного віку, які мають вищу, професійно-технічну освіту, повну або базову загальну середню освіту: віком від 18 до 60 років.

Контракт можливо укласти на 3 чи 5 років або короткостроковий контракт, до закінчення особливого періоду або до оголошення рішення про демобілізацію. При короткостроковому контракті зберігається місце роботи, середня зарплата і стаж роботи.

У свою чергу держава гарантує стабільне грошове забезпечення від 3000 гривень в залежності від займаної посади. Окрім того: отримання житла за рахунок держави. Отримання освіти в вищих навчальних закладах без відриву від проходження військової служби. Під час виконання заходів навчально-бойової підготовки в таборах та навчальних центрах військовослужбовці забезпечуються триразовим харчуванням. Щорічна відпустка із збереженням грошового, матеріального забезпечення та грошової допомоги на оздоровлення. Також передбачена безоплатна кваліфікована медична допомога у військово-медичних закладах охорони здоров’я військовослужбовців та членів їх сімей.

У Сокальському військовому комісаріаті є повний перелік вільних посад та спеціальностей для проходження військової служби за контрактом. Бажаючи отримати всю інформацію з питань прийняття на військову службу за контрактом, умов проходження, вимог до кандидата можуть звертатись за адресою: місто Сокаль, вулиця Семенюка 2, Сокальський районний військовий комісаріат, кабінет35. Телефон для довідок: 7-30-18 або 093-207-88-15.

^

Радіо "Сокаль"

служба інформації
ТРК "Сокаль"

релігія

тріо священиків “Новий час”
тріо священиків “Новий час”

тріо священиків “Новий час”

У неділю 22-го листопада, у смт. Жвирка на Сокальщині, в 11-ту річницю творчої діяльності тріо священиків “Новий час”, на запрошення отця Петра Звіра, відбувся духовний концерт присвячений завершенню року митрополита Андрея Шептицького.

^

novuichas

дописувач_
.

кримінал

В смт Жвирка через вибух у гаражі загинув чоловік
В смт Жвирка через вибух у гаражі загинув чоловік

В смт Жвирка через вибух у гаражі загинув чоловік

У неділю, 22 листопада, у смт Жвирка Сокальського району стався вибух у гаражі: загинув чоловік. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.
Як зазначається, подія сталася близько 16:00 у приватному гаражі. За невстановлених обставин, стався спалах невідомої речовини без послідуючого горіння. Внаслідок події загинув місцевий мешканець, 1963 року народження.

^

Радіо "Сокаль"

служба інформації
ТРК "Сокаль"

Самопоміч Сокальщина :: Події

Спільна робота дає результати
Спільна робота дає результати

В понеділок 23 листопада, депутат районної ради від об`єднання САМОПОМІЧ, закріплений за Волсвинською сільською радою, Марія Стельмащук в складі делегації із сільським головою Катериною Крук та депутатом сільської ради Наталією Царик остаточно погодили із представниками ПП "Авто-Транс-Сервіс" умови пасажирських перевезень за маршрутом Червоноград-Волсвин-Соснівка.

Уже найблищими днями розпочне курсувати автобус за даним маршрутом.

Нагадаємо, що пасажирський транспорт в даному напрямку перестав курсувати понад два роки тому.

^

Віктор Притулко
депутат Сокальської районної ради

Самопоміч Сокальщина :: Події

Оскільки на сесіях районної ради депутати голосують "руками" (відсутня електронна система для голосування) і жителі Сокальщини не мають змоги проаналізувати роботу свого обранця ми впроваджуємо практику публікування результатів голосування депутатів від "Об`єднання САМОПОМІЧ" поіменно після кожної сесії чи пленарного засідання.

Ми готуємо пропозиції до регламенту Сокальської районної ради, що дозволять забезпечити максимальну відритість та прозорість роботи районних обранців.

РЕЗУЛЬТАТИ поіменного голосування
депутатів Сокальської райради
від "Об`єднання САМОПОМІЧ"


^

Самопоміч Сокальщина

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
13:58, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567