** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::24.07.2007

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    24 липень 2007 року

Пошук в новинах   

економіка

Сильні дощі та грози, які були наприкінці минулого тижні у нашому районі суттєво не вплинули  на проведення жнив. Про це радіо «Сокаль» повідомив керівник управління агропромислового комплексу Ігор Шайнога.

За словами І.Шайноги, несприятливі погодні умови дещо вплинули лише на темпи збирання зерна.

На сьогодні, по району зібрано 46% зернових, при середній врожайності 36,8 ц/га. Найкращі темпи збирання мають такі господарства: «Білий Стік», вони зібрали 70% зернових, «Добробут», «Опілля», «Нове життя», Войславичі» та імені Богдана Хмельницького.

Наразі селяни займаються реалізацією зерна. Ціна на ринку, на пщеницю 3 класу становить 1000 гривень за одну тону, 4 класу - 930-960 гривень.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

культура

У неділю, 22 липня, в селі Себечів Сокальського району відбувся творчий звіт Народних Домів сіл Муроване, Вербове та Себечів. Захід був присвячений 100-річчю від дня народження відомого українця Романа Шухевича.

В урочистостях брали участь церковний хор села Муроване, фольклорний ансамбль села Себечів та інші художні колективи.

Цого ж дня, в селі Хоробрів відбувся літературний музичний вечір, присвячений 100–річчю від дня народження видатних українських поетів Олега Ольжича і Олени Теліги, а також року української книги. Нагадаємо, що 2007 рік президент України Віктор Ющенко оголосив роком української книги.

Як розповіла методист районної центральної бібліотечної системи Наталя Жук, такі заходи проводяться з 20 червня по всіх бібліотеках району. Зокрема, вони вже відбулися в Жужелянах, Двірцях, Хлівчанах, Домашеві, Волсвині, Сільці, Скоморохах, Теляжі, Белзі, Угнові та Великих Мостах.

В рамках творчих звітів працівники бібілотек доповідають перед громадаю про свою роботу, окрім того готують розповіді про життєвий шлях видатних українських поетів, читають їх твори. Триватимуть звіти до 9 вересня, після чого будуть підбиті підсумки та визначені найкращі працівники.


^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
22:23, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567