** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::25.01.2016

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    25 січень 2016 року

Пошук в новинах   

суспільство

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини
Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

25 січня служба у справах дітей Сокальської райдержадміністрації організувала засідання комісії з питань захисту прав дитини, яке провів заступник голови РДА Анатолій Василишин. Члени комісії розглянули наступні питання: про надання дозволу на оформлення договору купівлі-продажу по ¼ часток квартири; про надання статусу дитини-сироти та призначення над нею опікуна; про стан виховання малолітніх дітей; про надання висновку органу опіки та піклування щодо доцільності позбавлення батьківських прав; про перезатвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2016-2017 роки.

^

РДА
Сокальська РДА

суспільство

На шахті
На шахті "Відродження" травмувало гірника

На шахті "Відродження" травмувало гірника

24 січня о 02:45 год.  на шахті  “Відродження” ДП “Львіввугілля” стався нещасний випадок, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Вагонеткою притиснуло гірника, 1973 року народження, жителя м. Червонограда. Потерпілого, з діагнозом внутрішньочерепна травма, госпіталізовано до реанімаційного відділення Червоноградської центральної районної лікарні.

^

Радіо "Сокаль"

служба інформації
ТРК "Сокаль"

здоров'я

Грип на Сокальщині
Грип на Сокальщині

Грип на Сокальщині

За словами лікаря-інфекціоніста Сокальської ЦРЛ Ярослава Ворони у грудні 2015 до лікувально-профілактичних закладів району з приводу захворювання на гострі респіраторні вірусні інфекції звернулося 1752 особи, а за тиждень (11-18 січня) 2016-го року – 300 осіб. Серед захворілих – більшість дорослих, бо у дітей ще тривають канікули. На жаль, у цьому році уже є випадки ускладнень від грипу – пневмонії, а це захворювання потребує уже інтенсивного лікування.

Я. Ворона впевнений, що хвилювань щодо епідемії грипу поки що немає. Однак різке коливання температур сприяє поширенню захворювань на гострі респіраторні вірусні інфекції, тож краще дотримуватись профілактики грипу та не переохолоджувати організм. Надійним засобом профілактики грипу є профілактичні щеплення. Він також наголосив, що при появі перших ознак цього захворювання, негайно звертатися до лікаря та за необхідності пройти рентгенівське обстеження.

^

Голос з-над Бугу

Газета
"Голос з-над Бугу"

спорт

Команда
Команда "Буг" 1

Кубок футбольної мрії

В суботу, 23 січня, в спортивному залі ДЮСШ «Соколяни», відбувся турнір з міні – футболу серед юнаків 2004 р.н. «Кубок футбольної мрії» в якому взяли участь команди м. Луцька, Червонограда, Іванич, Рави – Руської. Місто Сокаль представляли дві команди ДЮСШ «Буг».

Під час відкриття турніру привітали учасників змагань голова Сокальської районної ради Микола Пасько, начальник відділу молоді та спорту Андрій Мандрик, випускники ДЮСШ «Буг»: Олександр Воробей – гравець команди «Волинь» Луцьк та Назарій Муха – гравець юнацької команди «Ворскла» Полтава.

Після попередніх ігор в групах до півфінальної частини турніру ввійшли юні футболісти Червонограда, Луцька, Рави – Руської та ДЮСШ «Буг» - 1.

В першому півфіналі зійшлись юні копуни Сокаля та Червонограда. З рахунком 3 : 0 перемогла команда Сокаля.

В другому півфіналі зійшлись команди Рави – Руської та Луцька. Рахунок 2 : 1 на користь юнаків з Рави – Руської.

В грі за третє місце змагались юнаки Луцька та Червонограда. Третє місце посіла команда з Луцька перемігши Червоноград з рахунком 3 : 1.

У фінальному поєдинку зустрілись юнаки Сокаля та Рави – Руської. На полі точилась напружена боротьба до останньої хвилини матчу - тримався нічийний рахунок 1 : 1. І тільки на останніх секундах Сокальчанам вдалося перехилити важіль на свою користь, забивши гол у ворота Рави – Руської.

Отже, переможцем турніру виявилась команда ДЮСШ «Буг» - 1. Тренер – Роман Гайдук.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками та медалями.

Під час змагань було визначено кращих гравців турніру. Ними стали в команді «Буг» - 2 – Тарас Наумчук, в команді Червонограда – Тарас Меда, в команді Луцька – Олександр Дейна, з Рави – Руської – Дмитро Зорянський, «Буг» 1 – Мілан Марош. Кращий воротар турніру – Остап Кіщак – команда Рави – Руської, і кращий бомбардир турніру – Богдан Білюк – «Буг» 1.

^

ФСК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
18:40, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567