** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::25.02.2017

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    25 лютий 2017 року

Пошук в новинах   

анонс

 ІV етап XVІ юнацького чемпіонату Сокальського району з гри «Що? Де? Коли?»
ІV етап XVІ юнацького чемпіонату Сокальського району з гри «Що? Де? Коли?»

АНОНС.

В п’ятницю, 24 лютого у приміщенні Сокальської ЗШ №4 відбудеться ІV етап XVІ юнацького чемпіонату Сокальського району з гри «Що? Де? Коли?».

Початок реєстрації о 13:30, змагання розпочнуться о 14:00.

Організатори турніру: Сокальська ліга інтелектуальної творчості, відділ освіти Сокальської РДА, Cокальська райдержадміністрація.

Спонсори змагань: Інтернет-мережа «BestLink», фірма «Ніка», піцерія «Фігаро».

Інформаційні партнери заходу: ТРК «Cокаль», часопис «Голос з-над Бугу», інтернет-портал «Сокаль і Сокальщина».

^

Адміністратор
-

суспільство

ДП “Львівугілля” оновлює техніку та нарощує вуглевидобуток
ДП “Львівугілля” оновлює техніку та нарощує вуглевидобуток

ДП “Львівугілля” оновлює техніку та нарощує вуглевидобуток

2017 рік стартував для вугільників Прибужжя із хорошими показниками. Зокрема була погашена заборгованість із виплати зарплати, також в лютому надійшла частина коштів на модернізацію копалень і в січні гірники виконали встановлене завдання із вуглевидобутку. Про це ТРК “Сокаль” повідомив генеральний директор ДП “Львіввугілля” Андрій Дяченко.

За словами керівника, гірничошахтне обладнання, яким на сьогодні оснащенні шахти Львівщини, відпрацювало свій технічний ресурс. Для подальшої стабільної роботи держпідприємства та розвитку вугільного регіону необхідно технічне переоснащення вуглевидобувних підприємств. Розуміючи ситуацію у вугільній галузі, Держава у вигляді кредитних ресурсів надасть ДП «Львіввугілля» 78 млн. грн. на модернізацію та технічне переоснащення шахт, яке в свою чергу суттєво збільшить вуглевидобуток та покращить якість вугільної продукції.

бладнання, згідно з відкритим та законним способом ведення закупівель та переговорних процедур, яке вже скеровано на шахти. Наступний транш коштів, у сумі 45 мільйонів гривень для шахти «Лісова» очікується в квітні-травні.

Вже минулого тижня в Києві ДП «Львіввугілля» представляло програму використання кредитних коштів та коштів, які виділені із державного бюджету, в сумі близько 1 млрд гривень на всі держпідприємства. Цей план минулого року розробляли дуже ретельно від кожної лави та шахти. Було розроблено 6 інвестиційних проекти  щодо модернізації гірничих підприємств на загальну суму 817 млн. гривень. Проте враховуючи таку велику суму,  держпідприємства зупинилось на двох проектах, які  включають оновлення обладнання на шахті «Відродження» і розвиток нової території на шахті «Степова».

Серед інших хороших показників для вугільної галузі – це і підняття ціни на вугільну продукцію, яку ДП «Львіввугілля» відвантажує на енергетику. Вона становить 1 тисячу 730 тон. Також зросли тарифні ставки і почадові оклади з розрахунку мінімальної зарплати 1600 для працівників вугільної галузі. У січні всі гірничі колективи ДП «Львіввугілля» спрацювали із виконанням планового завдання, як з вуглевидобутку, так і з проходження гірничих виробок. В лютому також прогнозується виконання планового завдання і загалом, враховуючи отримання коштів на модернізацію, вуглевидобуток буде збільшено.

^

радіо "Сокаль"

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
12:16, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567